Årets udenlandske skandaler

Cristiano Ronaldo kæmper mod slemme anklager, men hans forlovede Georgina Rodríguez bakker ham op.

Cristiano Ronaldo kæmper mod slemme anklager, men hans forlovede Georgina Rodríguez bakker ham op.

(Foto: MEGA)

I ”Sex and the City” spiller de hjerteveninder, men i virkeligheden kan i dag 53-årige Sarah Jessica Parker og 62-årige Kim Cattrall ikke fordrage hinanden.

Da Kim Cattrall i februar mistede sin lillebror Chris, følte hun, at Sarah Jessica Parker udnyttede situationen, og hun langede ud efter hende på Instagram.

– Kæreste Kim, min kærlighed og mine kondolencer til dig og dine og god rejse til din elskede bror. Xx, skrev Sarah Jessica Parker.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sarah Jessica Parker afviser, at der er eller har været ondt blod imellem de to. (Foto: MEGA)

– Jeg har ikke brug for din kærlighed eller støtte i denne tragiske tid, Sarah Jessica Parker, svarede Kim Cattrall.

Hun uddybede ved at kalde sin kollega for ondskabsfuld og gjorde det med egne ord meget klart:

– Du er ikke min familie. Du er ikke min veninde. Så jeg skriver for at fortælle dig for sidste gang, at du skal stoppe med at udnytte vores tragedie til at genoprette dit ”sød pige”-image.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg synes, at hun kunne have været sødere, har Kim Cattrall gentagne gange sagt om Sarah Jessica Parker. (Foto: MEGA)

Voldtægtsmand

Bill Cosby har siden i efteråret rusket tremmer i statsfængslet i Pennsylvania. Den 81-årige skuespiller blev i april dømt for et seksuelt overgreb og fik i september en straf på mellem tre og ti års fængsel.

Over 60 kvinder har anklaget ham for at have forgrebet sig på dem helt tilbage i 60’erne, men mange af sagerne er juridisk forældede.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bill Cosby. (Foto: MEGA)

Derfor er han kun kendt skyldig i én sag, nemlig i at have bedøvet Andrea Constand med piller og derefter at have forulempet hende seksuelt i 2004.

Cosby, der blev kendt som den hyggelige familiefar Cliff Huxtable i ”The Cosby Show”, har appelleret dommen.

For fræk til Norge

Der er grænser for, hvad seerne skal udsættes for i et familieprogram som ”Vild med dans”. Det mener man i hvert fald i Norge, hvor den professionelle håndboldspiller Frank Løke, 38, blev kylet ud af ”Skal vi danse”, efter at han havde svunget skankerne i et Borat-kostume.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV2 Norge)

Hans dansepartner Tone Jacobsen kendte ikke til hans stunt på forhånd og forklarede, at hun følte sig som en slags gidsel på gulvet. Hende sagde han efterfølgende undskyld til med en buket blomster.

Sagen kostede ham også deltagelsen i ”Kjendis søker kæreste” på TV2 Norge.

Hestefjæs og Stump

Mudderkastningen mellem 72-årige Donald Trump og den 39-årige pornostjerne Stormy Daniels nåede et nyt lavpunkt i oktober. ”Hestefjæs” kaldte han hende på Twitter, mens hun svarede igen ved at kalde ham ”Stump” – en hentydning til hans ædlere dele.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stormy Daniels. (Foto: MEGA)

Stormy Daniels påstår, at hun og Trump havde en affære i 2006, men det benægter præsidenten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Donald Trump. (Foto: MEGA)

Før præsidentvalget i 2016 fik hun et ”hold-kæft-bolsje” på 858.000 kr. Det var Trump, der beordrede sin daværende advokat Michael Cohen, 52, til at udbetale penge til hende og til den tidligere Playboy-model Karen McDougal, 47, mener den amerikanske anklagemyndighed.

Cohen blev kort før jul idømt tre års fængsel for en række forhold, bl.a. for at bryde loven om brug af valgkampsmidler ved at betale de to kvinder.

Racistisk idioti

Med et racistisk tweet ødelagde Roseanne Barr, 66, sin karriere som morsom kvinde i amerikansk TV.

Tidligere på året var der ellers lagt op til den helt store triumf, da ABC genoplivede 80’er-serien ”Roseanne” med hende og John Goodman, 66, i hovedrollerne.

Serien blev dog straks pillet af programmet efter tweetet, hvori Barr sammenlignede den tidligere Hvide Hus-rådgiver Valerie Jarrett, 62, med en abe.

Det hjalp ikke, at Roseanne Barr gik bodsgang: I oktober fortsatte serien som ”The Conners” uden hende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Roseanne Barr. (Foto: MEGA)

Sagsøgt for voldtægt

33-årige Cristiano Ronaldo har succes i sin nye klub Juventus, men uden for banen er portugiseren i problemer. Den 35-årige amerikanske kvinde Kathryn Mayorga sagsøgte ham i efteråret for at have voldtaget hende i Las Vegas i 2009.

Året efter indgik de et forlig, hvor han betalte hende godt 2,3 millioner kr., men hans advokater afviser, at han dermed erkender skyld. Ronaldo kalder voldtægtsanklagen for fake news og siger via sin advokat, at de havde sex frivilligt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kærestetid i solen skal der altid være plads til.

Cristiano Ronaldo kæmper mod slemme anklager, men hans forlovede Georgina Rodríguez bakker ham op. (Foto: MEGA)

Lækkede retsdokumenter, som Der Spiegel er i besiddelse af, antyder imidlertid noget andet. Ronaldo fortalte nemlig sin advokat i et spørgeskema i september 2009, at ”hun sagde nej og stop flere gange”, og at han efterfølgende havde sagt undskyld til hende.

Politiet i Las Vegas kigger på sagen, mens hans forlovede Georgina Rodríguez bakker sin kommende mand fuldstændig op.

Utro under graviditet

Mens Khloé Kardashian, 34, plejede sin højgravide mave, var hendes kæreste, basketballstjernen Tristan Thompson, 27, utro.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tristan Thompson og Khloé Kardashian blev i april forældre til datteren True.

Tristan og Khloé. (Foto: MEGA)

Han blev fanget på video, mens han hyggede sig med Instagram-stjernen Lani Blair, 29, på en natklub i New York den 7. april, og siden fulgtes de ad til et hotel, hvor de blev natten over.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Den 12. april kom datteren True til verden, og siden har Khloé og Tristan arbejdet på at klinke skårene.

Anholdt og indlagt

Den 57-årige skuespiller Heather Locklear har teet sig voldsomt hele året.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Heather Locklear. (Foto: MEGA)

I februar bankede hun i fuldskab sin kæreste, før hun slog og sparkede ud efter tre politifolk, inden de fik hende lagt i håndjern.

I juni sloges hun først med sine forældre og få dage senere med en politibetjent og ambulancefolk. I eftersommeren var hun indlagt til afvænning, men i november var hun igen så dårlig, at hun blev indlagt på en psykiatrisk klinik.

Overdosis

I juli var stoffer ved at tage livet af sangerinden Demi Lovato, 26. Hun svævede ifølge sin mor mellem liv og død i to dage.

En måned før havde hun udgivet singlen ”Sober”, hvor hun beskrev sit tilbagefald tidligere i år efter at have været clean i seks år.

Hun tilbragte tre måneder på en afvænningsklinik og er nu flyttet hjem til Los Angeles igen – i et andet hus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I to døgn frygtede Demi Lovatos mor for sin berømte datters liv.

Demi Lovato. (Foto: MEGA)

Bollede han udenom?

”Game of Thrones”-stjernerne Kit Harington, 31, og Rose Leslie, 31, blev gift tidligere på året i Skotland, men i november hævdede en russisk model, at hun havde nøgenbilleder af ”Jon Snow”-stjernen, som beviste, at han havde været utro både før og efter vielsen.

Billederne endte på Twitter, men skuespilleren benægter, at han nogensinde har mødt kvinden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I ”Game of Thrones” plejer bryllupper at være en blodig og voldelig affære, men sådan gik det heldigvis ikke, da to af seriens stjerner, 31-årige Kit Harington og den jævnaldrende Rose Leslie, i juni blev mand og kone. 

Parret blev gift på brudens forældres slot i Skotland, og ”Game of Thrones”-kolleger som Sophie Turner, Peter Dinklage og Emilia Clarke var selvfølgelig gæster. 

I efteråret stod en russisk model frem og hævdede, at hun havde haft en affære med Harington, men det har han efterfølgende været ude at benægte.

Rose Leslie og Kit Harington blev gift i juni. (Foto: Ritzau Scanpix)

Familiekonflikt

Inden Meghan Markle, 37, blev gift med prins Harry, 34, skulle hun gruelig meget ondt igennem.

Op til brylluppet i maj var der masser af paparazzifotos af hendes far Thomas, 74, i de britiske medier. Han havde samarbejdet med fotograferne og solgt sig for 600.000 kr. Efterfølgende meldte han afbud til brylluppet med henvisning til helbredsproblemer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Harry og Meghan. (Foto: MEGA)

Meghans to halvsøskende Thomas Markle Jr., 52, og Samantha Grant, 53, deltog heller ikke. Samantha fortalte få dage før brylluppet, at hun er på vej med en bog om sig selv og sin berømte søster, som hun omtaler meget nedsættende.

Thomas Jr. skrev før brylluppet et åbent brev til prins Harry, hvor han advarede ham mod at gifte sig med lillesøsteren.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close