Hollywood 25. juli 2018

Tog livsfarlig heroinoverdosis: : 25-årige Demi Lovato hasteindlagt

Den 25-årige sanger Demi Lovato er blevet hasteindlagt, efter at hun tirsdag morgen blev fundet bevidstløs i sit hjem i Hollywood. Der er rygter om, at det var en livsfarlig heroin-overdosis, som sangerinden havde taget. Der blev dog ikke fundet stoffer i hjemmet
(Foto: All Over)

Den 25-årige sanger Demi Lovato blev tirsdag morgen fundet dybt bevidstløs i sit hjem i Hollywood. Det lykkedes den tilkaldte ambulance at få hende genoplivet og herefter hastet på hospitalet, hvor hun nu ligger indlagt.

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Sangerinden, der står bag hits som ”Solo” og ”Tell Me You Love Me”, blev genoplivet ved hjælp af en såkaldt Narcan-indsprøjtning, som bruges ved overdosis, og flere kilder fortæller til det amerikanske medie, at man formoder, at det var en heroin-overdosis, der nærved kostede Demi Lovoto livet.

Demi Lovato er nu indlagt på Cedars-Sinai Medical Center i Beverly Hills. Foto: All Over

Sangerinden, der har genvundet bevidstheden på hospitalet, har dog ikke ønsket at fortæller, hvilket stof, hun havde taget. Der blev ifølge TMZ ikke fundet stoffer i hendes hjem.

Demi Lovota har tidligere kæmpet med misbrug, og hun har været på afvænning for både stoffer og alkohol. Hun har blandt andet kæmpet mod et kokain- og Oxycontin-misbrug. 

I marts sidste år fortalte Demi Lovato, at hun fejrede seks år som ædru, men i juni udgav hun sangen ”Sober”, hvor hun afslørede, at hun havde lidt et tilbagefald.

Demi Lovato har kæmpet med misbrug flere gange. Foto: All Over

Demi Lovatos tante, Kerissa Dunn, valgte tirsdag eftermiddag at dele et tweet, hvori hun skrev, at den 25-årige sangerinde var ”ved bevidsthed og reagerede”. Det er dog sidenhen blevet slettet.

En repræsentant for hitsangerens familie har dog bekræftet over for mediet Variety, at Demi Lovato er ved bevidsthed og vågen – og at hendes familie er ved hendes side på hospitalet.

Sangerinden blev funde bevidstløs i hjemmet i West Hollywood. Foto: All Over

- Hendes familie vil gerne takke alle for kærligheden, bønnerne og støtten, skriver familien i udtalelsen og tilføjer:

- Nogle af informationerne er usande, og de beder indtrængende om privatliv og ingen spekulationer, da hendes helbred er det vigtigste lige nu.

Efter planen skulle hun havde optrådt i Atlantic City, New Jersey torsdag aften. Den koncert er nu aflyst.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold