Hollywood 16. december 2018

Dianas butler advarer: : Fortsætter det sådan ender Meghan som Diana

Prinsesse Dianas tidligere butler Paul Burrell lufter sine bekymringer omkring hertuginde Meghan, som den seneste tid har været genstand for utallige positive og negative artikler
Foto: MEGA

Hertuginde Meghan har været genstand for stor opmærksomhed, siden hun fandt sammen med og senere blev gift med prins Harry.

Det er dog ikke al opmærksomhed, der har været lige positiv. Senest rettede TV-vært Piers Morgan en skarp kritik af hende i en kronik, hvor han kaldte hende både selvoptaget, snyltende og uforskammet.

Andre gange er hun blevet kritiseret for ikke at have kontakt med sin far, der selv har kritiseret det britiske kongehus for deres måde at behandle hans 37-årige datter på.

Nu står prinsesse Dianas tidligere butler frem og lufter sine bekymringer om hele situationen.

I et interview med Daily Mail fortæller Paul Burrell, at han ikke er overrasket over den voldsomme opmærksomhed, som er blevet rettet mod hertuginde Meghan, siden hun blev gift med prins Harry tilbage i maj.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Meghan Markle har været genstand for utallige historier i pressen, siden hun fandt sammen med prins Harry. Foto: MEGA

- Jeg vidste, da hun trådte ind i den kongelige familie, at hun ville have sine hvedebrødsdage i pressen, så brylluppet, det hele helt fantastisk, ikke et ondt ord sagt mod hende, og så sker det - medierne kigger efter en ny vinkel. Det skete for Diana, siger han til Daily Mail og tilføjer:

- Diana var pressens yndling, blev sat fri, og så blev hun pludselig helt bogstaveligt forfulgt op og ned ad gaderne i London, hun blev jagtet. Jeg ønsker ikke, at det sker for Meghan, siger Paul Burrell i et interview med Daily Mail og tilføjer, at hertuginde Meghan kan lide samme skæbne som afdøde Diana, hvis der ikke kommer styr på situationen:

- Hvis vi fortsætter ad denne vej, så kommer Meghan til at være i en lignende situation som Diana. Det er uretfærdigt og ikke i orden. Men jeg tror, at hvis det kommer dertil, så vil Dronningen stoppe det. Hun ønsker ikke, at det, der skete med Diana, skal ske for Harrys hustru, tilføjer han.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Prinsesse Diana fotograferet med sin butler Paul Burrell. Foto: MEGA

60-årige Paul Burrell arbejdede i 21 år for det britiske kongehus. Først som tjener for dronning Elizabeth, siden som prinsesse Dianas butler.

Efter Diana på tragisk vis mistede livet i en trafikulykke i 1997, forlod han kongehuset. Til Daily Mail fortæller Paul Burrell, at han føler stor empati med hertuginde Meghan for de seneste måneders voldsomme angreb, der har været rettet mod hende og hendes familie.

- Jeg tror personligt, at hun har det svært, ingen har kunnet forberede hende, heller ikke et filmset, for det her er den virkelige verden. Forestil dig Downton, men det er vildere. Sandringham (hvor kongehuset skal holde jul, red.) er Downton Abbey på speed, siger Dianas tidligere butler.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Dianas butler Paul Burrell stoppede i kongehuset, efter prinsessen omkom i bilulykken i Paris i august 1997. Foto: MEGA

De seneste uger har flere medier beskrevet, at der er koldt luft og ondt blod mellem hertuginde Meghan og hertuginde Kate.

Trods de utallige historier i de britiske medier fastslår det britiske kongehus nu, at William og Kate vil tilbringe juledag sammen med Harry og Meghan.

Det skriver Daily Mail.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kongehuset bekræfter over for det britiske medie, at William og Kate vil tilbringe 25. december sammen med Harry og Meghan på Sandringham-godset.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto:MEGA

De to britiske hertuginder er ikke ligefrem slyngveninder, forlyder det. Foto: MEGA

92-årige dronning Elizabeth vil også tilbringe juledag sammen med sine to børnebørn og oldebørn.

Tidligere på ugen kom det frem, at William og Kate var blevet væk fra et velgørenhedsarrangement, som blev arrangeret af Meghan og Harry.

For nogle uger siden meddelte Meghan og Harry, at de ville flytte ud af Kensington Palace, hvor Kate og William også residerer.

Sponsoreret indhold