Hollywood1. oktober 2018

Ronaldo anklaget for voldtægt

En amerikansk kvinde hævder, at den portugisiske fodboldspiller voldtog hende på et hotelværelse i Las Vegas i 2009
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega253139_009.jpg
 Foto: MEGA

En 34-årig amerikansk kvinde ved navn Kathryn Mayorga anklager fodboldspilleren Cristiano Ronaldo, 33, for voldtægt.

Det er i et interview med Der Spiegel, at hun står frem med sine alvorlige anklager.

Allerede sidste år kunne Der Spiegel afsløre historien, som dengang var baseret på dokumenter, som avisen havde fået indsigt i. Nu står Kathryn Mayorga dog selv frem og fortæller sin side af historien.

Over for Der Spiegel hævder hun, at fodboldspilleren voldtog hende analt og bagefter spurgte, om han havde forvoldt hende smerte.

- På det tidspunkt var han nede på knæ. Han sagde 99 procent-tingen. Han insisterede på, at han var en god fyr, undtagen den ene procent, hævder Mayorga.

Kvinden hævder desuden, at Ronaldo betalte hende 2,6 mio. kr. for ikke at gå til pressen med sin historie.

Mayorgas advokat har nu taget sagen op i en civil retsag i delstaten Nevada på baggrund af det forlig, som Ronaldo og kvinden indgik i sin tid.

Advokaten henviser blandt andet til et dokument, hvor Ronaldo beskriver, hvordan han oplevede natten på hotelværelset i Las Vegas.

- Hun sagde gentagne gange nej og stop, er Ronaldo citeret for i dokumentet, som Mayorgas advokat blandt andet baserer sin anklage på.

Da anklagerne for første gang dukkede op sidste år, nægtede fodboldspilleren sig skyldig via sin agent.

- Anklagerne fra Der Spiegel er falske, og Cristiano Ronaldo vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at reagere på dem. En anklage om voldtægt er ulækker og skandaløs, og han vil ikke tillade, at den hænger over hans omdømme, lød det dengang.

Sponsoreret indhold