Hollywood12. april 2018

Medie: Khloé Kardashian er blevet mor

US Magazine rapporterer, at Khloé Kardashian har født en lille pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.33930152.jpg
 (Foto: All Over Press)
Khloé Kardashian er blevet mor! Det er US Magazine, der kan afsløre, at den 33-årige 'Keeping Up With the Kardashians'-stjerne lige oven på historien om kæresten, NBA-spilleren Tristan Thompsons utroskab, har født en lille pige i dag, torsdag.
Det er Khloés første barn. Khloé ankom til Hillcrest Hospital nær Cleveland onsdag aften sammen med sin mor, Kris Jenner, og søsteren Kim Kardashian. Ifølge The Blast var sikkerhedsforanstaltningerne på hospitalet forhøjet for Khloé i forhold til de andre fødende kvinder på hospitalet. Således stod der en sikkerhedsvagt posteret foran Khloés fødestue, så ingen uvedkommende kunne forstyrre den fødende berømthed. Det er få dage siden, at Daily Mail publicerede billeder, hvor Cleveland Cavaliers-spilleren så ud til at kysse en anden kvinde på en klub i New York City. TMZ har samtidig publiceret en video, hvor Tristan Thompson ser ud til at kisse-misse med to kvinder på en bar i oktober. Parret annoncerede den 20. december på Instagram, at de ventede barn. Thompson er far til sønnen Prince fra et tidligere forhold. - Min største drøm er gået i opfyldelse. Vi skal have et barn. Jeg har ventet og undret mig, men gud gavde åbenbart en plan for mig. Han vidste, hvad han gjorde. Men der er tidspunkter, hvor jeg stadig ikke fatter, at vores kærlighed har skabt liv, skrev Khloé ved den lejlighed.
Og hvor hun dengang glædede sig er det der skulle være den mest lykkelige stund i hendes liv er nu blevet til lidt af et mareridt.

Mens hun har født har hun skullet håndtere, at hendes kæreste og faderen til hendes barn har været hende utro - adskillige gange, og endda mens hun var gravid.

Utroskabsskandalen har stresset en i forvejen presset Khloé Kardashian.

Og skandalen kan have været med til at sætte fødslen i gang.

- Hvis det har indflydelse på noget, så kan det være, at det starter veerne, men det er okay, for hun er alligevel så tæt på sin terminsdato, vurderede fødselslægen Bruce K. Young over for Us Weekly i denne uge.

- Hvis du måler niveauet af stresshormoner i moderen, så vil du se en tilsvarende stigning af stresshormoner hos babyen. Hvis det sker over en længere periode, har det helt sikkert indflydelse på babyens udvikling. En kort eksponering er ikke noget betydningsfuldt, forklarer lægen.

Selv om det en meget kortvarig stress-situation for Khloé, kan den emotionelle stress dog have alvorlige konsekvenser på længere sigt.

- Der foregår en en stor følelsesmæssig omvæltning lige nu, og det kan faktisk nogle gange forstyrre moderens evne til at knytte sig til sin baby, lyder det fra dr. Bruce K. Young.

- Jeg vil anbefale, at moderen og faderen i disse omstændigheder får en snak med hinanden, tilføjer fødselslægen.

Khloé skal gøre op med sig selv, om hun kan leve sammen med Tristan Thompson på trods af utroskabsskandalen.

- Fremtiden afhænger af, om hun tilgiver ham og vil tage ham tilbage, om hun vil have, at han er del af hendes og babyens liv, eller om hun er færdig med ham og gerne vil straffe ham, vurderer lægen yderligere.

- Der er intet bedre for en baby, end at moderen er tilfreds med, hvor hun er i livet, og en fader, der er støttende over for familien. Hvis det kan løses, så er alle de andre problemer ikke så vigtige, konkluderer dr. Bruce K. Young.

Hverken Khloé eller Tristan har kommenteret rygterne, men at dømme ud fra situationen må "Keeping Up With the Kardashians"-stjernens føle sig røvrendt - i mangel af bedre ord.

Den 33-årige vordende mor har nemlig revet sit liv i Calabasas, Californien om med rodene og er flyttet til Cleveland i Ohio, hvor hendes kæreste bor og spiller for Cleveland Cavaliers.

- Khloé sendte alle sine ejendele til Cleveland. Hun var fuldt ud flyttet derhen, afslører en insider til Us Weekly.

- Hun havde planer om at opfostre babyen der på fuld tid og gøre det til sin datters hjem. Nu vil hun bare fandens hurtigt ud af Cleveland, men hun må ikke flyve, forklarede kilden inden fødslen var en realitet.

Galleri med Khloé og Tristan Thompson:

Khloé Kardashian og Tristan Thompson (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold