Hollywood 5. november 2018

Demi Lovato er blevet udskrevet fra afvænning

Efter 90 dage på en afvænningsklinik er Demi Lovato vendt hjem til Los Angeles
Foto: MEGA

Demi Lovato er endelig blevet udskrevet fra den afvænningsklinik, hvor hun har brugt de sidste 90 dage på at blive helt fri for stoffer og alkohol. 

Det skriver TMZ.

Det amerikanske underholdningsmedie har også flere billeder af Demi i Los Angeles, hvor hun har brugt tid sammen med en af sine gode venner.

I løbet af weekenden er Demi blevet spottet på en skønhedsklinik i Beverly Hills, ligesom hun også har været ude og spise på den fashionable restaurant Matsuhisa sammen med vennen Henry Levy. 

At Demi er blevet udskrevet allerede kan komme som lidt af en overraskelse for de fleste. Det har nemlig tidligere været fremme, at hun skulle være på afvænningsklinikken resten af året

Det var den 24. juli i år, at Demi Lovato tog en overdosis af stoffer, der gjorde, at hun var lige ved at dø.

Demi har selv i forbindelse med sin overdosis og sin indlæggelse på afvænningsklinikken været meget åben om sit misbrug.

- Jeg har altid været åben omkring min afhængighed. Jeg har lært, at denne sygdom ikke forsvinder eller aftager med tiden. Det er noget, jeg skal blive ved med at kæmpe imod, og jeg er ikke nået i mål endnu, skrev Lovato på Instagram i starten af august.

Artiklen fortsætter efter billedet

Mens den tidligere Disney-stjerne nu er udskrevet fra rehab, bliver det næppe et gensyn med det hus, hvor hun tog en overdosis den nat i juli. 

Huset forsøger hun nemlig at sælge. Men amerikanske TMZ fortæller, at det ikke er nemt for sangeren at komme af med huset, hvor hun tog en nær dødelig overdosis. 

Kilder fortæller, at der er en lang rækker problemer med huset, der gør det svært at sælge.

Lovato har blandt andet bygget garagen om til at rumme en afdeling til hendes sikkerhedsfolk, og derudover er der også et sminkerum og en walk-in garderobe. 

Ejendommen har dermed ikke noget overdækket sted, hvor man kan parkere sin bil. 

Huset ligger også lige op ad en skrænt, om selvom den er sikret mod mudder- og jordskred, så er den stadig farlig, skriver TMZ

Demi Lovato satte huset til salg for 56 dage siden med en pris på 62 mio. kr. og har siden sænket prisen til 59 mio. 

I 2016 betalte hun 54 mio. kr for huset, og hun brugte 5 mio. kr. på forbedringer. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold