Hollywood 10. august 2018

Heather Locklear er syg af jalousi

Heather Locklear kontrollerer kæresten flere gange dagligt, selv om hun er indlagt til afvænning
Foto: All Over Press
  Mens den 25-årige sanger Demi Lovato har ladet sig indlægge til afvænning for at blive sine dårlige vaner kvit én gang for alle, har den 56-årige skandaliserede skuespillerinde Heather Locklear alt for travlt med alt muligt andet, mens hun er indlagt på en anden afvæningsklinik for at kvitte alkohol og en række receptpligtige medikamenter.   Det skriver Radar Online.  
  Locklear, der er kendt fra "Dollars", "Melrose Place" og "Spin City", er indlagt til afvænning, efter at hun i juni blev tvangsindlagt på en psykiatrisk afdeling efter en psykisk nedsmeltning, hvor hun truede med at skyde sig selv, tog kvælertag på sin mor og slog ud efter sin far.   Men bedst som Locklear, der har været indlagt til afvænning mere end en håndfuld gange de seneste år, er på vej tilbage, forlyder det, at hun selv ligger hindringer i vejen for sig selv på vejen mod bedring.  
  Det er tilsyneladende sygelig jalousi i forhold til kæresten Chris Heisser, der er problemet.   – Mens hun er på afvænningsklinikken og burde bruge tid på at blive rask, bruger hun al sin energi på at holde styr på Chris og på alt, hvad han foretager sig, siger en kilde til Radar Online og udtrykker bekymring for Heather.   - Hun er syg af jalousi og holder styr på hans mindste bevægelse, når han ikke er der for at besøge hende, fortsætter kilden.   Heather Locklear har adgang til sin telefon på afvænningsklinikken, og den bliver flittigt brugt for at tjekke kærestens færden.  
  – Chris skal hele tiden stå til regnskab for, hvor han befinder sig, og hvem han er sammen med. Han ønsker bare, at hun skal få det bedre og føle sig sikker, selv om hun ikke er hjemme hos sig selv, siger kilden.   Heather Locklears venner er af den opfattelse, at Chris Heisser har hjertet på rette sted, men at kontakten mellem dem forværrer hendes muligheder for at få det bedre.   - Hvis han føler sig presset til konstant at skulle retfærdiggøre, hvem han er sammen med, og hvad han laver, så ender det med en gigantisk eksplosion, når Heather kommer ud fra afvænningsklinikken, siger Radar Onlines kilde.  
  Efter det volsomme optrin, der endte med tvangsindlæggelse i juni har det lokale brandvæsen, "The Ventura Fire Department" officielt erklæret Locklears stjernedyre villa i Thousand Oaks for en 'sikkerhedsrisiko'. Det skyldes tidligere voldsomme hændelser på ejemdommen, og at Locklear, der har indregistreret et håndvåben i sit navn, tidligere har truet med at skyde politifolk.   Truslerne mod politiet fandt sted sidst i februar i år i pragthjemmet i Thousand Oaks i Californien.   Heather Locklear og hendes kæreste, Chris Heisser, var blevet uvenner, og det ene ord tog det andet, og den tidligere stjerne tændte af og slog kæresten, så han efterfølgende havde tydelige mærker efter hustruvolden.  
  Heather Locklear: - Jeg skyder jer, hvis I kommer tilbage   Heather Locklears bror kom på besøg og vadede lige ind i slagsmålet og alarmerede politiet.   Da betjentene kom, modsatte Locklear sig anholdelse og slog ud efter og sparkede ud efter betjentene, inden de fik sat håndjern på den genstridige 56-årige skuespiller og placeret hende i patruljevognen.     Hun blev kørt til et tjek på hospitalet og efterfølgende blev hun sigtet for vold mod kæresten og vold mod en betjent.  
  Under anholdelsen truede Heather Locklear betjentene.   - Jeg skyder jer, hvis I nogensinde kommer her igen, råbte Locklear til betjentene.   Og ugen efter anholdelsen mødte politiet op med en ransagningskendelse for at finde eventuelle skydevåben hos Heather Locklear.   Hun har våbentilladelse, men politiet fandt ingen våben på hendes ejendom.  
  Locklear blev efter anholdelsen og turen på politistationen løsladt mod en kaution på 20.000 dollars.   Hendes kæreste undlod efterfølgende at melde skuespilleren for vold, hvorfor den sigtelse blev frafaldet.   56-årige Locklear har i flere omgange haft problemer med alkohol og et medicinmisbrug.   Hun har været anholdt for spritkørsel og har haft problemer med at styre sit indtage af receptpligtig medicin.   I slutningen af 2017 var Heather Locklear indlagt til afvænning for sjette gang og for anden gang i 2017, efter at hun i september sidste år kørte galt i en soloulukke.   Af ukendte årsager bankede hun sin Porsche ind i autoværnet tæt på sit hjem, men hun slap med knubs.   Ved den lejlighed var hun ikke påvirket af alkohol eller medicin, men lod sig alligevel indlægge til afvænning to måneder efter ulykken.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold