Hollywood26. november 2018

Kit Harington benægter utroskab

Kit Harington blev i sidste uge beskyldt for utroskab af en russisk model, nu afviser han selv alle anklager
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega142294_001.jpg
 Foto: MEGA

Kit Harington og Rose Leslie må have været igennem en forfærdelig uge i sidste uge.

En russisk model ved navn Olga Vlaslova stod nemlig frem og fortalte, at hun havde været sammen med Kit Harington.

Det seksuelle forhold skulle være sket, både mens Kit var forlovet, men også efter at han var blevet gift med Rose Leslie.

De udenomsægteskabelige eskapader skulle være sket i Luxembourg, fortalte den russiske model.

Samtidig med at historien kom frem, dukkede der også nøgenbilleder af Kit Harington op på internettet. Det skulle angiveligt være billeder, der var taget i forbindelse med den påståede utroskab.

Men nu afviser Kit Harington alle beskyldningerne.

- Beskyldningerne i denne historie er falske. Han har aldrig nogensinde været i Luxembourg, ligesom han heller aldrig har mødt Olga Vlaslova, fortæller en presseagent for Kit Harington til People.

I slutningen af september sidste år kom det frem, at Kit Harington og Rose Leslie var blevet forlovet. Senere bekræftede parret den glade nyhed med en annonce i avisen.

I 2012 mødte Kit Harington, der spiller Jon Snow i "Game of Thrones", og Rose Leslie, der spiller Ygritte, hinanden under optagelserne af HBO-hittet. I serien forelsker de sig i hinanden, og der gik ikke lang tid, før virkeligheden indhentede fiktionens verden.

Harington og Leslie flyttede i januar 2017 ind i et hus i East Anglia, der ligger i det østlige England, til knap 15 mio. kr.

Det var tilbage i juni, at Kit Harington blev gift med Rose Leslie, der spillede Ygritte i "Game of Thrones".

I "Game of Thrones" plejer bryllupper at være en blodig og voldelig affære, men sådan gik det heldigvis ikke til deres bryllup.

Lørdag den 23. juni blev "Game of Thrones"-stjernerne Kit Harington og Rose Leslie gift på Wardhil Castle i Aberdeenshire i Skotland. Slottet er ejet af brudens forældre.

På gæstelisten var en lang række "Game of Thrones"-kolleger, blandt andet Sophie Turner og Maisie Wiliams, der spiller Jon Snows søstre Sansa og Arya i serien, Peter Dinklage (Tyrion Lannister) og Emilia Clarke (Daenarys Targaryen).

Bruden bar en smuk blondekjole med lange ærmer fra Elie Saab, og i håret havde hun en hvid blomsterkrans. Hun blev ført op af kirkegulvet af sin far, der traditionen tro var i kilt.

Kit Harington bar ikke kilt, men var i kjole og hvidt med en cremefarvet vest og mørke gråstribede bukser.

null

Sponsoreret indhold