Hollywood 22. november 2018

Udstillet af elskerinde:: Kit Harington taget i at være utro

En russisk kvinde kan ved hjælp af afslørende billeder bevise, at "Game of Thrones"-stjernen gentagne gange har været sin hustru utro
Foto: MEGA

Kit Harington, 31, mødte sin hustru Rose Leslie under indspilningerne af "Game of Thrones", og parret blev i sommer gift under et storslået slotsbryllup i Skotland

Men nu er lykken brast: En russisk kvinde er stået frem og kan med billeder bevise, at hun har haft en affære med "Game of Thrones"-stjernen. 

Det er Twitter-profilen EUTkings, der har været i kontakt med en russisk skønhed, der har fotorullen fuld af nøgenbilleder af Kit Harington. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

På billederne ser vi en nøgen Kit Harington ligge nøgen på en seng, mens hans ædlere dele er blevet sløret. 

Ifølge EUTkings har den russiske kvinde og "Game of Thrones"-stjernen været sammen adskillige gange - både mens han var forlovet, og også efter han i juni blev gift. 

EUTkings hævder, at det er denne russiske kvinde, der har hygget sig med den gifte "Game of Thrones"-stjerne. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Det var ellers kun tilbage i juni, at Kit Harington blev gift med Rose Leslie, der spillede Ygritte i "Game of Thrones". 

I "Game of Thrones" plejer bryllupper at være en blodig og voldelig affære, men sådan gik det heldigvis ikke til deres bryllup. 

Lørdag den 23. juni blev "Game of Thrones"-stjernerne Kit Harington og Rose Leslie gift på Wardhil Castle i Aberdeenshire i Skotland. Slottet er ejet af brudens forældre. 

På gæstelisten var en lang række "Game of Thrones"-kolleger, blandt andet Sophie Turner og Maisie Wiliams, der spiller Jon Snows søstre Sansa og Arya i serien, Peter Dinklage (Tyrion Lannister) og Emilia Clarke (Daenarys Targaryen). 

Bruden bar en smuk blondekjole med lange ærmer fra Elie Saab, og i håret havde hun en hvid blomsterkrans. Hun blev ført op af kirkegulvet af sin far, der traditionen tro var i kilt. 

Kit Harington bar ikke kilt, men var i kjole og hvidt med en cremefarvet vest og mørke gråstribede bukser. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: MEGA

- You know nothing, Jon Snow, sagde Ygritte (Rose Leslie) til Jon Snow (Kit Harington) i "Game of Thrones". Replikken er efterhånden gået hen og blevet ikonisk, og i juni gav de to skuespillere hinanden deres "ja". Foto: Ritzau Scanpix

I slutningen af september sidste år kom det frem, at Kit Harington og Rose Leslie var blevet forlovet. Senere bekræftede parret den glade nyhed med en annonce i avisen

I 2012 mødte Kit Harington, der spiller Jon Snow i "Game of Thrones", og Rose Leslie, der spiller Ygritte, hinanden under optagelserne af HBO-hittet. I serien forelsker de sig i hinanden, og der gik ikke lang tid, før virkeligheden indhentede fiktionens verden.

Harington og Leslie flyttede i januar 2017 ind i et hus i East Anglia, der ligger i det østlige England, til knap 15 mio. kr. 

Parret har altid været private omkring deres forhold. De begyndte at date i 2012 og holdt deres forhold væk fra offentlighedens søgelys i hele fire år, da de først optrådte sammen på den røde løber for første gang i 2016 år. 

Det var også samme år, at Kit Harington for første gang satte ord på sit forhold til skuespilkollegaen. I et interview med det italienske modemagasin L'Uomo Vogue, delte han sit yndlingsminde fra "Game of Thrones"-indspilningerne.

- De tre uger, da vi var på Island for at optage anden sæson... Fordi landet er så smukt, det magiske lys, og fordi det var der, jeg forelskede mig, genkaldte Kit Harington i interviewet.

- Hvis du er tiltrukket af en person, og vedkommende i fiktionens verden er én, du er forelsket i, så er det nemt at forelske sig, tilføjede Jon Snow-stjernen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold