Hollywood 24. juni 2018

Se billederne:: "Game of Thrones-par gift på et slot

Kit Harington, der spiller Jon Snow i "Game of Thrones", og Rose Leslie, der spiller Ygritte, sagde i går ja til hinanden under et storslået slotsbryllup
Foto: All Over Press

I "Game of Thrones" plejer bryllupper at være en blodig og voldelig affære, men sådan gik det heldigvis ikke i går. 

Lørdag den 23. juni blev "Game of Thrones"-stjernerne Kit Harington, 31, og Rose Leslie, 31, gift på Wardhil Castle i Aberdeenshire i Skotland. Slottet er ejet af brudens forældre. 

GALLERI: Se alle billederne af det glade brudepar i galleriet nederst på siden. 

På gæstelisten var en lang række "Game of Thrones"-kolleger, blandt andet Sophie Turner og Maisie Wiliams, der spiller Jon Snows søstre Sansa og Arya i serien, Peter Dinklage (Tyrion Lannister) og Emilia Clarke (Daenarys Targaryen). 

Bruden bar en smuk blondekjole med lange ærmer fra Elie Saab, og i håret havde hun en hvid blomsterkrans. Hun blev ført op af kirkegulvet af sin far, der traditionen tro var i kilt. 

Kit Harington bar ikke kilt, men var i kjole og hvidt med en cremefarvet vest og mørke gråstribede bukser. 

I slutningen af september sidste år kom det frem, at Kit Harington og Rose Leslie var blevet forlovet. Senere bekræftede parret den glade nyhed med en annonce i avisen

I 2012 mødte Kit Harington, der spiller Jon Snow i "Game of Thrones", og Rose Leslie, der spiller Ygritte, hinanden under optagelserne af HBO-hittet. I serien forelsker de sig i hinanden, og der gik ikke lang tid, før virkeligheden indhentede fiktionens verden.

Harington og Leslie, der begge er 31, flyttede i januar 2017 ind i et hus i East Anglia, der ligger i det østlige England, til knap 15 mio. kr. 

Parret har altid været private omkring deres forhold. De begyndte at date i 2012 og holdt deres forhold væk fra offentlighedens søgelys i hele fire år, da de først optrådte sammen på den røde løber for første gang i 2016 år. 

Det var også samme år, at Kit Harington for første gang satte ord på sit forhold til skuespilkollegaen. I et interview med det italienske modemagasin L'Uomo Vogue, delte han sit yndlingsminde fra "Game of Thrones"-indspilningerne.

- De tre uger, da vi var på Island for at optage anden sæson... Fordi landet er så smukt, det magiske lys, og fordi det var der, jeg forelskede mig, genkaldte Kit Harington i interviewet.

- Hvis du er tiltrukket af en person, og vedkommende i fiktionens verden er én, du er forelsket i, så er det nemt at forelske sig, tilføjede Jon Snow-stjernen.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: All Over Press

- You know nothing, Jon Snow, sagde Ygritte (Rose Leslie) til Jon Snow (Kit Harington) i "Game of Thrones". Replikken er efterhånden gået hen og blevet ikonisk, og nu har de to skuespillere givet hinanden deres "ja". Foto: All Over Press.

Se billeder fra parrets bryllupsdag her:   

Kit Harington og Rose Leslies bryllup

 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold