Hollywood21. juni 2018

Heather Locklears eks: - Jeg be'r for Heather

Heather Locklear er tvangsindlagt efter nyt sammenbrud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/heather-locklear-07032018.jpg
 Foto: All Over Press
Den tidligere Dollars- og Melrose Place-stjerne Heather Locklear er ude i sit livs krise. I weekenden truede hun med at skyde sig selv, og hun blev derfor tvangsindlagt på en psykiatrisk afdeling.
Et øjenvidne fortæller, hvordan det foregik, da politi og ambulancefolk nåede frem til den 56-årige skuespillers hjem i Thousand Oaks i Californien. - Hun blev ført bort på en båre, og hendes hænder var lænket med håndjern til båren, så hun ikke kunne gøre skade på sig selv eller andre, fortæller øjenvidnet.
Og nu er den falmede stjerne indlagt mod sin vilje, indtil lægerne vurderer, at hun ikke længere er til fare for sig selv, og indtil lægerne er blevet enige med Locklear om, hvoilken behandling hun skal gennemgå for at komme videre på bagkant af sammenbruddet. Ifølge amerikanske TMZ var det Locklears egen mor, der alarmerede politiet, fordi hendes datter truede med at gøre skade på sig selv.

TMZ har fået adgang til optagelser af opkaldet til alarmcentralen, og her fremgår det, at "Heather opførte sig uforudsigeligt og truede med at gøre skade på sig selv", desuden fortalte moderen, at "Heather prøvede på at finde en pistol, så hun kunne skyde sig selv".

Ifølge TMZ' informationer havde Heather Locklear været oprevet det meste af dagen, og derfor tog hendes forældre hen for at se til hende, og så gik det galt.

Locklear blev voldelig og slog ud efter sin far, ligesom hun forsøgte at kvæle sin mor, inden politiet nåede frem.

Heather Locklear har været indlagt til alkohol-afvænning mere end en håndfuld gange de seneste år.

Det er kun få uger siden hun lod sig udskrive efter næsten to måneders ophold på en afvænningsklinik, og det var tilsyneladende for tidligt.

Locklears 20-årige datter, som hun har sammen med eksmanden Richie Sambora, havde håbet, at hun kunne få sin mor til at forblive indlagt endnu længere tid for at få hjælp til at komme helt på fode, men det lykkedes ikke.

- Heather nægter at være indlagt i månedsvis. Hun stopper med at drikke i en kort periode, men så falder hun i igen. Det er en meget trist situation, siger en kilde til US Weekly.

Nu taler Heather Locklears eksforlovede, Jack Wagner, ud om sine tanker efter skuespillerindens seneste sammenbrud.

https://imgix.seoghoer.dk/wagner-locklear.jpg

Heather Locklear og Jack Wagner, da de endnu var forlovede og fejrede Locklears 50 års fødselsdag. (Foto: All Over Press)

- Vi har alle vores at slås med. Der er ingen af os, der kan sige sig fri for at have problemer, vi kæmper med. Så Heather er med i mine bønner. Jeg elsker hende og hendes familie, og jeg håber virkelig på, at hun kan grave dybt i sig selv og forandre sit liv. Jeg elsker hende for evigt og håber på det bedste for hende og hendes familie, siger Jack Wagner, der var sammen med Heather Locklear fra 2007-2011.

Efter den voldsomme hændelse søndag har det lokale brandvæsen, "The Ventura Fire Department" officielt erklæret Locklears stjernedyre villa i Thousand Oaks for en 'sikkerhedsrisiko'. Det skyldes tidligere voldsomme hændelser på ejemdommen, og at Locklear, der har indregistreret et håndvåben i sit navn, tidligere har truet med at skyde politifolk.

Truslerne mod politiet fandt sted sidst i februar i år i pragthjemmet i Thousand Oaks.

Heather Locklear og hendes kæreste, Chris Heisser, var blevet uvenner, og det ene ord tog det andet, og den tidligere stjerne tændte af og slog kæresten, så han efterfølgende havde tydelige mærker efter hustruvolden.

Heather Locklear: - Jeg skyder jer, hvis I kommer tilbage

Heather Locklears bror kom på besøg og vadede lige ind i slagsmålet og alarmerede politiet. Da betjentene kom, modsatte Locklear sig anholdelse og slog ud efter og sparkede ud efter betjentene, inden de fik sat håndjern på den genstridige 56-årige skuespiller og placeret hende i patruljevognen.
Hun blev kørt til et tjek på hospitalet og efterfølgende blev hun sigtet for vold mod kæresten og vold mod en betjent. Under anholdelsen truede Heather Locklear betjentene. - Jeg skyder jer, hvis I nogensinde kommer her igen, råbte Locklear til betjentene. Og ugen efter anholdelsen mødte politiet op med en ransagningskendelse for at finde eventuelle skydevåben hos Heather Locklear. Hun har våbentilladelse, men politiet fandt ingen våben på hendes ejendom. Locklear blev efter anholdelsen og turen på politistationen løsladt mod en kaution på 20.000 dollars. Hendes kæreste undlod efterfølgende at melde skuespilleren for vold, hvorfor den sigtelse blev frafaldet. 56-årige Locklear har i flere omgange haft problemer med alkohol og et medicinmisbrug. Hun har været anholdt for spritkørsel og har haft problemer med at styre sit indtage af receptpligtig medicin. I slutningen af 2017 var Heather Locklear indlagt til afvænning for sjette gang og for anden gang i 2017, efter at hun i september sidste år kørte galt i en soloulukke. Af ukendte årsager bankede hun sin Porsche ind i autoværnet tæt på sit hjem, men hun slap med knubs. Ved den lejlighed var hun ikke påvirket af alkohol eller medicin, men lod sig alligevel indlægge til afvænning to måneder efter ulykken.

Sponsoreret indhold