Nyheder 16. september 2018

Nøgenchok i Norge: : "Vild med dans"-deltager smed tøjet

Håndboldspilleren Frank Løke har skabt en mindre skandale i den norske udgave af "Vild med dans", da han i går aftes smed tøjet på live-TV
Foto: TV2 Norge

Ligesom efteråret herhjemme er lig med "Vild med dans", så er det det også i Norge.

Her hedder programmet "Skal vi danse" og i år er håndboldspilleren Frank Løke, der har spillet på det norske landshold og for FCK Håndbold, med.

I de første tre programmer har han chokeret nordmændene med sin påklædning, og med gårsdagens afsnit satte han prikken over i'et, da han smed tøjet lige inden han skulle på dansegulvet. 

Det var egentlig meningen, at Frank Løke skulle have danset i et rødt jakkesæt, men i stedet gik han på dansegulvet kun iført en glimmerbesat "mankini". 

Det var bestemt ikke noget, der faldt i god jord hos nordmændene. Hverken dommere, Franks dansepartner eller seerne syntes nemlig, at det var særligt sjovt.

Det skriver norsk SE og HØR

- Jeg prøvede ikke at se så meget. Det er ikke en konkurrence i krop, men du kunne sikkert få et 10-tal, hvis det var, sagde dommeren Merete Lingjærde efter Franks dans.

Heller ikke dommeren Trine Dehli Cleve var imponeret. 

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Dansen var helt ude af takt. En god partner følte jeg heller ikke, at du var, sagde hun. 

I alle tre afsnit af "Skal vi danse" har Frank Løke vakt opsigt med sin påklædning.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sådan så Frank Løke ud i sidste uges udgave af "Skal vi danse". (Foto: Aller Media)

Jeg blev nødt til at smide tøjet, det var der blevet bygget op til. Jeg kunne bare være helt boyband-agtig i hjerter og levere halvdårlig dans, jeg blev nødt til at levere underholdning, fortalte Frank efter sin dans til norsk SE og HØR.

- Næste gang finder vi på noget endnu sjovere, som jeg håber, vi kan få lov til at lave. Jeg håber, at folk hjemme i stuerne havde det sjovt, fortsatte han.

At der også er små børn, der ser med i programmet, går ham dog ikke på. 

- Det er ikke Action-Frank at danse i hjertetøj. Folk viser sex på TV nu til dags, og jeg ser ikke noget farligt i, at jeg danser i en Borat-dragt, sagde han.

Artiklen fortsætter efter billedet

Frank Løke i premiereafsnittet af "Skal vi danse". (Foto: Aller Media)

Frank Løkes professionelle dansepartner Tone Jacobsen var ikke klar over, at håndboldspilleren ville smide tøjet lige inden, at de skulle på dansegulvet. 

Hun var ikke videre stolt af situationen, da kameraerne var blevet slukket. 

- Jeg beklager overfor publikum derhjemme. Det her er et familieprogram, og vi havde lavet et sødt nummer, men det her blev meget flovt. Jeg har egentlig ikke lyst til at tale med ham lige nu, men han får det nok påtalt fra flere sider, fortalte Tone Jacobsen til norsk SE og HØR efter programmet. 

Det bliver spændende at se, hvad Frank Løke finder på i næste uges udgave af "Skal vi danse". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold