Michael Olesen

Foto: All Over Press

Hele ni sæsoner har Michael Olesen dystet i det populære danseshow Vild med dans...

Fulde navn: Michael Olesen

Fødselsdato: 27. august 1982

Scoringer: Lisa Lents

Partner: Joan Divine

Kendt fra: ”Vild med dans”

Hele ni sæsoner har Michael Olesen dystet i det populære danseshow Vild med dans.  Hans bedste placering var i 2008, hvor han svingede sig til en tredjeplads med Anne-Grethe Bjarup Riis. Olesen har desuden danset med: Anne Louise Hassing (2007), Lisa Lents (2009), Dicte (2010), Pia Allerslev (2011), Camilla Bendix (2012), Mette Blomsterberg (2013), Line Kruse (2014) og Karen Mukupa (2015). 

I dette års "Vild med dans" danser han sammen med "Den som dræber"-skuespilleren Laura Bach.

Den professionelle danser er noget af en chamør. Først var det Lisa Lents, han delte seng med, og senest har det vist sig at danseren og 'Vild med dans'-stjernen Michael Olesen dater nøgenmodellen Joan Divine. Han går altså efter en helt speciel type. 

- Det handler også i høj grad om, at kvinden er 'dressed up' - så fanger hun straks min interesse, og så er der et eller andet specielt over hende.
Jeg tror på, at man skal have noget vild personlighed for at turde klæde sig anderledes på. Og personlighed elsker jeg, kvidrer han ivrigt.

Men efter tre år er Michael og Joan Divine stadig sammen, og de har et brændende ønske. 

Ønsket om at blive forældre er stort for den danske Playboy-model Joan Divine og Vild med dans-kæresten Michael Olesen. Men på trods af flere hormonbehandlinger og brug af fryseæg har modellen stadig ikke en baby i maven. Det skriver hun på sin blog, joandivine.dk.

I februar 2016 fortalte modellen for første gang åbenhjertigt om, hvordan hun og Michael Olesen for tre år siden blev ramt af en stor sorg. Joan Divine var gravid, da lægen ved tredje scanning ikke kunne finde barnets hjertelyd.

- Det med at miste er rigtig hårdt, og det er også derfor det kun er dem tættest på os, vi har fortalt om det. Men jeg føler, at jeg har brug for at lukke den nu, med alle de spørgsmål, om vi ikke snart skal ha’ børn osv. for guderne skal vide, der er ikke noget vi hellere ville…, skiver Joan Divine på sin blog.

Tidslinje:

24-09-2016: "Vild med dans": Alle billederne og hele dramaet

29-08-2016: Om lidt begynder "Vild med dans" - se traileren her

08-06-2016: Joan Divine og Michael Olesen i sorg: Stadig ikke gravide

08-02-2016: Michael Olesen og Joan Divine: Derfor har vi ikke børn endnu

2015: Joan Divine får akupunktur mod barnløshed

2015: "Vild med dans"-veteran akut indlagt

2013: Michael Olesen som skuespiller

2012: Michael Olesen: Sådan fik jeg taget min mødom

2012: Michael Olesen: Vildt forelsket

2011: Lisa Lents: Single

2010: Vild med dans”: Kærligheden blomstrer

2009: Michael Olesen: Indlagt

 

Find din favorit kendis her:

Close