Kendte 20. maj

Efter ni års kamp: Joan Divine klar på flere børn

Den tidligere nøgenmodel Joan Divine er klar på en familieforsøgelse med "Vild med dans"-veteran Michael Olesen
(Foto: Hanne Juul)

Man har kunnet følge med i deres opslidende kamp for at blive gravide. Det tog ”Vild med dans”-stjernen Michael Olesen og hans frue Joan Divine ni år, 16 befrugtningsforsøg og flere spontane aborter, før de for knap et år endelig blev forældre til lille Felix.

Hun havde nær opgivet håbet, men trods den opslidende kamp, er mama Joan igen klar til at gå i fertilitetsbehandling for at forøge familien.

Det fortæller hun til Her&Nu.

- Havde du spurgt, da Felix var 3-4 måneder gammel, så havde jeg nok svaret anderledes. Men nu, hvor han er blevet det ældre og alt det sjove begynder, så kunne jeg godt klare et barn mere, siger Joan Divine til ugebladet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret måtte helt til Rusland, før der var gevinst. Derfor vil den tidligere nøgenmodel benytte den samme fertilitetsklinik Klinik Olga i det østeuropæiske land, men der er som bekendt et problem i øjeblikket.

– Jeg tænker at tage til Rusland med lille Felix lige i øjeblikket vil være for voldsomt. Klinikken kører for fuld skrue, men vi må vente. Hvis krigen slutter, så måske i begyndelsen af næste år. Jeg kunne godt tænke mig et barn mere, fortæller Joan, som har tre æg på frys ovre i klinikken.

– Det er jo ærgerligt, hvis der er en lillebror eller lillesøster, som bare venter. 

 

 

Sponsoreret indhold