Nyheder8. juni 2016

Joan Divine og Michael Olesen i sorg: Stadig ikke gravide

Joan Divine og Vild med dans-kæresten Michael Olesen har igen mødt et bump på vejen i deres babyprojekt, som endnu ikke har båret frugt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joan_divine_michael_olesen_tl.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Ønsket om at blive forældre er stort for den danske Playboy-model Joan Divine og Vild med dans-kæresten Michael Olesen. Men på trods af flere hormonbehandlinger og brug af fryseæg har modellen stadig ikke en baby i maven. Det skriver hun på sin blog, joandivine.dk.

- Nogle gange er livet så uretfærdigt, at man ikke kan sætte ord på det. Heller ikke denne gang fik vi en positiv blodprøve, skriver 36-årige Joan Divine efterfulgt af en stor skuffet emoji.

Nu vil parret bruge tid på at komme sig ovenpå den triste nyhed. De er ikke sikre på, hvad fremtiden bringer, forklarer Joan Divine.

- Vi har stadig et fryseæg tilbage, men om vi bruger det, ved vi ikke endnu, skriver hun.

Den 25. maj var der ellers stor glæde hos modellen, som var fast besluttet på at få babyprojektet til at lykkes.

- Så er vi så småt på vej ind på klinikken. Det er simpelthen i dag, jeg skal have lagt to fryseæg tilbage, og jeg glæder mig faktisk ret meget. Vejret er skønt, solen skinner og jeg har taget mit lykkearmbånd på, så skal det hele nok gå, skrev Divine dengang på sin blog.

I februar 2016 fortalte modellen for første gang åbenhjertigt om, hvordan hun og Michael Olesen for tre år siden blev ramt af en stor sorg. Joan Divine var gravid, da lægen ved tredje scanning ikke kunne finde barnets hjertelyd.

Læs hele blogindlægget her.

/ritzau/FOKUS

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_102.png
null

Sponsoreret indhold