Mette Blomsterberg

Foto: All Over Press

Hun er Danmarks konditorkone nummer ét. Hun kan få duften fra en chokoladefondant til at trænge igennem en TV-skærm...

Hun er Danmarks konditorkone nummer ét. Hun kan få duften fra en chokoladefondant til at trænge igennem en TV-skærm. Og så kan hun samtidigt svinge hofterne i en heftig tango. Mette Blomsterberg har siden 2010 forsødet både danskernes tv-aftener og danskernes maver.

Mette Blomsterberg er udlært konditor fra Kransekagehuset i København i 1990. Siden 1995 har hun skabt konfektkager og kræs hos Glyptotekets Café. I januar 2010 blev seerne for første gang introduceret til Mette Blomsterbergs konditorkorrekte kreationer overført til hjemmebrug i programmet ”Det søde liv”. Hun har siden lavet forskellige sæsonafsnit, som alle har haft stor popularitet.

To år senere skiftede Mette Blomsterberg position. Hun skulle ikke længere selv lave kager, men derimod bedømme andres. Programmet ”Den store bagedyst” fik seerne til at klappe af kage, og Mette Blomsterberg stod side om side med kagekongen Jan Friis Mikkelsen i en sand kagekamp.

I 2013 overraskede kagekonen hele Danmark. Kagerullen blev skiftet ud med høje hæle, og Mette Blomsterberg skulle nu glide henover dansegulvet i ”Vild med dans”, som smør i en bradepande med dansepartneren Michael Olesen. Desværre dansede Mette Blomsterberg ikke til en 1. plads.

i 2014 åbnede Mette Blomsterberg en ny stor butik i Lyngby, hvor man kan købe de filmede kager. Derudover serverer hun cafémad, og kagekonen står gerne selv i forretningen og hilser på kunderne.

Til hverdag bor Mette Blomsterberg sammen med manden Hans Jæger Blomsterberg, som hun mødte i 1992. Sammen har de døtrene Laura og Maja.  

Mette Jæger Blomsterberg
Laura (datter), Maja (datter)
Gift med Hans Jæger Blomsterberg
”Det søde liv”, ”Vild med dans” og ”Den store bagedyst”

Find din favorit kendis her:

Close