Kendte 19. august 2021

Joan Divine og Michael Olesen afslører sønnens navn

”Vild med dans”-stjernen og hans kæreste, fotograf og tidligere nøgenmodel, Joan Divine blev forældre sidst i juli, og nu har parret besluttet sig for et navn til den lille purk
Foto: Thomas S. Laursen

Hovederne har været i blød hjemme hos tidligere Playboy-model Joan Divine, 41, og danseren Michael Olesen, 38, på det seneste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De har nemlig skulle finde på navn(e) til deres lille nyfødte øjesten, der kom til verden for fire uger siden. Og der er sandelig blevet tænkt over tingene.

- Felix Karl Dam Olesen, afslører Joan i et opslag på Instagram, der også inkluderer et billede af den bedårende lille søn.

Lille viking

Og herefter følger forklaringen.

- Felix er et romersk latinsk navn som betyder lykkelig. Det beskriver den følelse, vi fik, da du valgte os som forældre, skriver Divine, og fortsætter:

- Karl er dit vikingenavn, og det har du fået fra min far, der desværre ikke er her mere. Karl betyder fri mand, du skal nemlig vælge din egen vej i livet, lyder teksten, der er fuld af små blå hjerter.

Felix Karl er da også lidt af et mirakel.

Joan Divine har modtaget fertilitetsbehandling i hele ni år – og først da hun fik hjælp fra Dr. Olga Zaytseff og modtog en helt særlig form for behandling på den russiske fertilitetsklinik, lykkedes det.

- Jeg er evigt taknemmelig for dig, skrev hun til den russiske doktor, da hun endelig kunne holde sønnike i sine arme.

Sponsoreret indhold