Joan Divine får akupunktur mod barnløshed

Michael Olesen og Joan Divine har et brændende ønske om at få børn så hurtigt som muligt (Foto: Thomas Laursen)

Michael Olesen og Joan Divine har et brændende ønske om at få børn så hurtigt som muligt (Foto: Thomas Laursen)

Thomas Laursen

I omkring et år har Joan Divine og hendes kæreste, danseren Michael Olesen, arbejdet intenst på at blive gravide, uden det er lykkedes.

- Vi arbejder rimeligt effektivt på at få børn, men der er desværre ikke sket noget endnu, fortæller Joan Divine til SE og HØR.

Parret vil så brændende gerne være forældre, og gør alt, hvad de kan for at komme i lykkelige omstændigheder. Tidligere på året lagde Joan sin kost om til økologi i håbet om, at det kunne hjælpe en graviditet på vej.

Desværre hjalp kostomlægningen ikke, så nu prøver parret noget andet.

- Nu prøver vi alternativ behandling. Vi har hørt, at det kunne hjælpe, så nu vil vi prøve akupunktur. Det starter vi på nu, fortæller Joan, hvis biologiske ur tikker meget stærkt.

- Vi satser på, at det hjælper. Jeg har jo på en eller anden måde en deadline, for jeg bliver jo 37 år her til september. Så jeg har det sådan, at hvis jeg ikke er blevet gravid her inden det her år er løbet ud, vil jeg gerne prøve at se om vi kan komme i fertilitets behandling. Så kan vi finde ud af, hvor problemet er. Jeg har jo ikke mange år at løbe på – desværre, fortæller Joan Divine.

 

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close