Nyheder22. oktober 2013

Michael Olesen som skuespiller

Danseren forfører i ny musikvideo
Af af
Michael Olesen har en nye skuespiller gemt i maven.
Michael Olesen har en nye skuespiller gemt i maven.
 All OverMette Blomsterbergs "Vild med dans"-partner, Michael Olesen, giver den ikke kun gas på dansegulvet for tiden.
Den 31-årige danser har tilsyneladende også en skuespiller gemt i maven. Den får han luftet i en musikvideo til sangen, Picture, af den mere eller mindre ukendte kunstner, Christian G. Videoen ligger på Youtube og er lige nu blevet set af lidt over 900 mennesker.

Se Sarah Grünewald i fræk musikvideo

I videoen spiller han en mand, der i sin smarte læderjakke og lækre bil ankommer til et hotel, der nok er en lille smule under hans standard. Alligevel tjekker han ind på hotellet, og da han kommer op på sit værelse, modtager han en sms fra en blond pige, der også sender et billede med. Spændingen stiger, da man ser en kvinde tjekke ind på det samme hotel. Er det mon hende, der har sendt sit billede til Michael Olesen?

Michael Olesens store kærlighed

I hotelbaren mødes "Vild med dans"-stjernen med sin ven til et glas champagne. Vennen er også ham, der synger sangen til musikvideoen, og Michael Olesen viser ham billedet af den smukke kvinde på hans iPhone.
Den store forløsning kommer, da, vennen gør vieoens hovedperson opmærksom på, at kvinden fra billedet også sidder i baren. Her kan man undre sig lidt over, at danseren ikke traks har opdaget hende, da der ikke er andre end de tre ved bardisken.

Allan Simonsen hyldes på Facebook
Michael Olesen får brug for sine vuggende hofter og imponerende "Vild med dans"-trin, da han nu svinger kvinden rundt på dansegulvet. Meget mere skal der åbenbart ikke til, for videoen ender med, at den heldige danser får godten med op på sit hotelværelse.

Se den her:

null

Sponsoreret indhold