Simon Jul

Foto: All Over Press

Simon Jul er især kendt fra satireserien "Banjos Likørstue", hvor han sammen med Jan Elhøj underholdt danskerne med deres grænsesøgende humor...

Fulde navn: Simon Jul Jørgensen

Alias: Simon Jul

Fødselsdato: 12. marts 1977

Kendt fra: Komiker, TV, radiovært, musiker. 

Simon Jul er især kendt fra satireserien "Banjos Likørstue", hvor han sammen med Jan Elhøj underholdt danskerne med deres grænsesøgende humor.

Derudover kan han også skrive både radiovært og musiker på CV'et. 

Den kække radiovært, der altid er frisk på en sjov bemærkning, er ikke bleg for at tale åbent om sit liv. 

I et stort interview med ALT for Damerne kommer Radio24syv-værten ind på samtaleemnet sex – og her lægger han bestemt ikke skjul på, at han har prøvet lidt af hvert på lagnerne:

- Fra jeg var 15-30 år, skulle jeg prøve alt. Og jeg fik hvert fald prøvet en smule. Når normale mennesker sagde: ”Crazy shit, det er klamt”, så ville jeg prøve det, jeg ville ind i det, jeg ville mærke det, sagde Simon Jul i interviewet og tilføjer, at han i begyndelsen af sine 20’ere var sammen med flere mænd for at teste sin seksualitet.

- Det var ikke noget, jeg havde lyst til at snakke med folk om dengang, og ved at eksperimentere med det fandt jeg ud af, at det sgu ikke lige var min ting. Derefter begyndte jeg at synes, at fisserne duftede godt igen, fortalte Simon Jul i interviewet med ALT for Damerne.

Simon Jul afslørede på samme tid, at han to-tre gange har besøgt ”store swingerklubber” og de såkaldte ”lounges”, der er private selskaber, der kræver en invitation.

- Det er superliderligt, og jeg kan kun anbefale det – især for par, der måske har fået nogle børn, så deres seksualitet står lidt stille, sagde Simon Jul og tilføjede:

- Nogen har måske taget en pose legetøj med – nogle dildoer og nogle cockringe – og så tænder man hinanden, lige som hvis man bare var dig og mig, men i stedet for at der bare er en seksuel energi mellem to mennesker, som ved, de skal kneppe, så er det seksuel energi mellem otte mennesker, der ved, at de skal kneppe. Og det er magisk! Det er det virkelig. Det er sindssygt fedt, lød det fra komikeren

- Når man siger, at man har været i klub, tænker folk ”Ad! Det er sådan nogle virkelig klamme typer”. De mennesker, der er der, de er lige så normale mennesker som dig og mig – det kunne være din nabo, din underbo, dine ungers børnehavepædagog, det er alle slags mennesker, men mennesker som har valgt at gøre deres seksualitet mere rummelig end de fleste andre mennesker tillader, sagde Simon Jul i interviewet med ALT for Damerne.

I 2016 kom det frem, at komiker Simon Jul Jørgensen og Frank Erichsen, der bedst er kendt under navnet Bonderøven, afslørede, at de sammen har købt en gammel landbrugsejendom på tvangsauktion. 

Ejendommen ligger ikke langt fra Frank Erichsens egen gård, Kastaniegården, hvor hans liv bliver portrætteret i DR-serien "Bonderøven".

På sin Instagram-profil afslørede Simon Jul, at den nyerhvervede gård har fået et helt særligt formål. Bonderøven og komikeren vil nemlig åbne gården for danskere, der ønsker at lære mere om blandt andet økologi, håndværk og selvforsyning. Det kan man læse på makkerparrets nye hjemmeside, www.handar.dk.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Frank Erichsen og undertegnede så småt er i gang med at lave et lille kursussted, der kommer til at beskæftige sig med økologi, selvforsyning, gammeldags håndværk, biodiversitet og madlavning, skrev Simon Jul på Instagram.

I år har den populære komiker valgt at sige ja til det TV2's succesrige danseprogram "Vild med Dans", der løber af stablen til efteråret. Det skriver Ekstra Bladet. 

Her skal den 40-årige grinebider blandt andet dyste mod Iben Hjejle, Daniel Svensson, Jokeren og "Bimse" fra Bedrag. 

Tidslinje:

04-07-2017: Simon Jul skal være med i "Vild med dans"

14-03-2017: Aviser tog fejl af Simon Juls runde dag

01-06-2016: Simon Jul om at gå i swingerklub: - Det er sindssygt fedt

05-04-2016: Simon Jul lærer danskerne økologi

24-03-2015: - Det ligner lort

23-03-2015: Simon Jul kommer galt af sted med flydende nitrogen

25-03-2013: Blachman og Erik Brandt: Ser på nøgne damer

10-12-2012: Simon Jul Jørgensen: Efterlyst af fogeden

03-04-2012: Simon Jul: Skriger "påske"

07-09-2011: Søs Egelind: Det er mig, der har bukserne på!

19-08-2011: Sofie Lassen-Kahlke dropper sin barsel

15-10-2009: Signe Muusmann: Den nye søde på ”X Factor”

08-09-2009: Simon Jul: Bliver verdenskendt

21-08-2009: Mads Holger: Tyrkisk eventyr

09-04-2009: Sidney Lee: I Grøften med Simon Jul

 

Find din favorit kendis her:

Close