Nyheder 17. juni 2009

Mads Holger: Tyrkisk eventyr

Næste stop for partyfyrens flyvende natklub bliver sandsynligvis eksotiske Istanbul. Han rejser selv i forvejen
Foto. All Over

Forfatteren og eventmageren Mads Holger er på vej til Istanbul i Tyrkiet for at forberede den næste tur med sit eksklusive Club Jet-fly.

Han kender den tyrkiske storby fra tidligere besøg og rejser i denne weekend i forvejen for at afprøve, om de tyrkiske lokaliteter lever op til standarden for de mange festklædte jetsettere, som om kort tid skal sendes sydover.

I Istanbul har han udset sig byens mest eksklusive restaurant, der ligger på en kunstig ø i Bosporus-strædet, som stedet, hvor cremen af København skal indtage deres luksusdinner, og bagefter skal der festes igennem på den eksklusive natklub "Reina", der ligger ud til Bosporus-strædet, som deler Europa og Asien.

- Natklubben har inviteret mig derned, så jeg på forhånd kan gennemleve det samme eksklusive program, som gæsterne skal opleve, siger Mads Holger og garanterer sine kommende gæster, at der ikke kommer til at mangle drinks, selv om Tyrkiet er et muslimsk land.

- Istanbul er en moderne storby, så det bliver ikke noget problem, siger han.

Club Jet er Danmarks første flyvende natklub, og den succesfulde jomfrurejse i april gik til Stockholms operacafé, hvor 150 festklædte jetsettere festede i 2 dage. Hver især betalte 3.300 kroner for den utraditionelle oplevelse.

- Prisen for turen til Istanbul kommer sandsynligvis til at ligge i samme leje, siger Mads Holger.

Sponsoreret indhold