Nyheder 25. marts 2013

Blachman og Erik Brandt: Ser på nøgne damer

Speedsnakkeren og modemanden er med på en fræk kigger
Erik Brandt kan bedst li' små, naturlige bryster. Det og meget mere røbes i programmet.
Erik Brandt kan bedst li' små, naturlige bryster. Det og meget mere røbes i programmet.
Foto: Theis Mortensen/DR12 kvinder smider ganske frivilligt tøjet foran den skaldede "X Factor"-dommer Thomas Blachman og hans inviterede gæster de kommende tirsdage.

Det sker i Blachmans nye DR2-program "Blachmant", hvor han med seks kendte mænd skal se på damer og diskutere emner som "Hvad sker der for den moderne mand her på tærsklen til det pikløse samfund?"

Blachman: Sådan er han helt privat

- Jeg har fået alt for meget porno på den ene side og politisk korrekt puritanisme på den anden. Men hvad med poesien? Hvor blev den af? Kvindekroppen tørster efter ord. En mands ord. Det er derfor, jeg er her nu - for at påbegynde et meget nødvendigt stykke arbejde: Nemlig den noble ambition at "repositivere" kvindens syn på mandens syn på kvinden, rabler Thomas Blachman løs i en pressemeddelelse fra DR.

Bitterfissen: Blachman, lad mig trille dine boller

De seks meget forskellige gæster strækker sig aldersmæssigt fra musikfyren Shaka Loveless, 29, til den gamle sex-guru Sten Hegeler på hele 90.

Med på en kigger - og en snak - er også den legendariske modemand Erik Brandt samt komikeren Simon Jul, forfatteren Jan Sonnergaard og designeren Henrik Vibskov.

Se med på DR2 fra 2. april klokken 22


Sponsoreret indhold