Simon Jul om at gå i swingerklub: - Det er sindssygt fedt

Simon Jul skal også en tur på dansegulvet. STEMT UD I PROGRAM 5.

Simon Jul skal også en tur på dansegulvet. STEMT UD I PROGRAM 5.

(Foto: Thomas Laursen)

Vi kender ham som den kække radiovært, der altid er frisk på en sjov bemærkning.

Og så er han også kendt som ham, der gerne fortæller åbent om sit liv. Og netop dét at tale åbent om sit liv gør radiovært og komiker Simon Jul i et stort interview i dette nummer af ALT for Damerne.

Her kommer den 39-årige Radio24syv-vært ind på samtaleemnet sex – og her lægger han bestemt ikke skjul på, at han har prøvet lidt af hvert på lagnerne:

- Fra jeg var 15-30 år, skulle jeg prøve alt. Og jeg fik hvert fald prøvet en smule. Når normale mennesker sagde: ”Crazy shit, det er klamt”, så ville jeg prøve det, jeg ville ind i det, jeg ville mærke det, siger Simon Jul i interviewet og tilføjer, at han i begyndelsen af sine 20’ere var sammen med flere mænd for at teste sin seksualitet.

- Det var ikke noget, jeg havde lyst til at snakke med folk om dengang, og ved at eksperimentere med det fandt jeg ud af, at det sgu ikke lige var min ting. Derefter begyndte jeg at synes, at fisserne duftede godt igen, fortæller Simon Jul i interviewet med ALT for Damerne.

Simon Jul afslører på samme tid, at han to-tre gange har besøgt ”store swingerklubber” og de såkaldte ”lounges”, der er private selskaber, der kræver en invitation.

- Det er superliderligt, og jeg kan kun anbefale det – især for par, der måske har fået nogle børn, så deres seksualitet står lidt stille, siger Simon Jul og tilføjer:

- Nogen har måske taget en pose legetøj med – nogle dildoer og nogle cockringe – og så tænder man hinanden, lige som hvis man bare var dig og mig, men i stedet for at der bare er en seksuel energi mellem to mennesker, som ved, de skal kneppe, så er det seksuel energi mellem otte mennesker, der ved, at de skal kneppe. Og det er magisk! Det er det virkelig. Det er sindssygt fedt.

- Når man siger, at man har været i klub, tænker folk ”Ad! Det er sådan nogle virkelig klamme typer”. De mennesker, der er der, de er lige så normale mennesker som dig og mig – det kunne være din nabo, din underbo, dine ungers børnehavepædagog, det er alle slags mennesker, men mennesker som har valgt at gøre deres seksualitet mere rummelig end de fleste andre mennesker tillader, siger Simon Jul i interviewet med ALT for Damerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close