Nyheder24. august 2011

Sofie Lassen-Kahlke dropper sin barsel

Kunne ikke sige nej til nyt og fristende tilbud
Sofie Lassen-Kahlke fik et tilbud, hun ikke kunne sige nej til
Sofie Lassen-Kahlke fik et tilbud, hun ikke kunne sige nej til
 Foto: All Over

Den smukke skuespiller kunne ikke sige nej, da hun fik tilbuddet om at være med i DR's nye lørdagsunderholdning, MAESTRO.

Selv om hendes søn kun er et halvt år og endnu ikke er startet i vuggestue, var Sofie Lassen-Kahlke ikke et øjeblik i tvivl om at hun gerne ville svinge dirigentstokken over DR's symfoniorkester. Sammen med fem andre kendisser, skal hun fra d. 10. september kæmpe om hvem af dem, der er den bedste dirigent.

Kæmpe oplevelse

- Det er en "one in a lifetime" oplevelse, siger Sofie til SE og HØR. Hun er slet ikke i tvivl om, at puslespillet med pasning af sønnen, som hun har med helikopterpilot Hans Poul Petersen, nok skal gå op.

- Det bliver en kæmpe oplevelse, selv om konkurrenceelementet i det godt kan være lidt skræmmende, fortæller skuespilleren, hvis første mål er ikke at ryge ud som den første. Næste mål bliver at nå finalen, hvor tre af deltagerne skal dyste om den endelige sejr. Finaleshowet bliver sendt live fra koncerthuset d. 8. oktober.

Hvem ryger ud?

Det bliver medlemmerne af det 92-mands store symfoniorkester, der i sidste ende bestemmer, hvem af deltagerne der skal forlade programmet.

- Måske skal jeg bage en kage og tage med til dem i morgen, smiler Sofie.

De andre deltagere i MAESTRO er: Skuespiller Søs Egelind, komiker Simon Jul Jørgensen, sanger Jimmy Jørgensen, Radiovært Le Gammeltoft og TV-vært Jacob Riising. Vært for programmet bliver pianist, journalist og studievært Nikolaj Koppel


Sponsoreret indhold