Kendte20. august 2020

Underskud - igen!

Bonderøven Frank Ladegaard og komikeren Simon Jul sætter for sjette år i træk penge til på deres kursusvirksomhed.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bond00.jpg
 (Foto: All Over)

Den ene er dygtig til at slå søm i, den anden er en komisk begavelse.

Men Frank Ladegaard Erichsen - kendt som Bonderøven - og Simon Jul Jørgensen har svært ved at opnå succes med deres fælles anpartsselskab Handar, der driver en kursusvirksomhed nær Grenaa.

I 2019 blev underskuddet 95.665 kr.

Dermed er det sjette år i træk, Handar har røde tal på bundlinjen.

Heldigvis er der fortsat en positiv formue i selskabet. Formuen var ved udgangen af 2019 768.501 kr. og dermed er der råd til underskud nogle år endnu.

I beretningen bekymrer Simon Jul og Bonderøven sig overhovedet ikke om de røde tal:

- 2019 bød, som de foregående år, på flere opgaver i forbindelse med istandsættelsen af Revnvej 34. Ved udgangen af året kunne vi konstatere, at køkkenbyggeriet nærmer sig en afslutning og at vi dermed vil være i stand til at faciliterer besøg og kurser på en mere helstøbt måde. Året bød på flere forskellige kursus og aktiviteter. Og vi havde således igen besøg af Aarhus arkitektskole, samt gennemførte endnu et håndværkertræf. Som aftalt i 2018 blev der i løbet af året gennemført en række højskole weekender. Weekenderne blev koordineret og afviklet af en mindre kernegruppe af frivillige, som har fået fast tilknytning til stedet. Det er forventningen at gruppen i 2020 vil stå for at arrangere regulære kurser.

Sponsoreret indhold