Nyheder7. august 2017

Simon Jul til FC København: - Tag dig sammen for helvede

Komikeren og Simon Jul langer ud efter hooligans efter skandalekamp
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/simon_fck.jpg
 Foto: All Over Press og Polfoto)

Der var derby i Superligaen mellem Brøndby og FC København søndag, men fodboldkampen trådte i baggrunden, da hooligans på FC Københavns tilskuerafsnit på Brøndby Stadion sendte en af klubbens egne medbragte kontrollører i græsset med et knytnæveslag og kom i slagsmål med politiet.

Heldigvis kom kontrolløren ikke alvorligt fysisk til skade.

En massiv kæde af kampklædte betjente måtte stå langs baglinjen, så det var muligt at færdigspille kampen, der blev afbrudt i 20 minutter på grund af de vanvittige menneskers voldelige adfærd.

Både under og efter balladen var de sociale medier glødende af fordømmelser, over at få 'fans' af FCK kunne få lov at ødelægge så meget.

Og mandag - efter at have sovet på den voldsomme oplevelse - langer komikeren Simon Jul, der har været FC København-supporter i mere end 20 år, ud efter den voldelige fraktion blandt FCK-tilskuerne i går.

- Kære gamle ven !! Vi har jo faktisk kendt hinanden hele livet .. siden min morfar fortalte mig om "Drengene fra Peter Bangsvej" .. ude bag ved KB hallen . Vi fik blandet blod d. 1 Juli 1992 , på min 15 års fødselsdag .. og jeg har hængt ved siden. Vi er en lille gruppe af drenge som snart fejrer sølvbryllup med/for dig!!, skriver Simon Jul på Instagram.

Elsker FCK
Komikeren er ked af at se, hvad der sker.

- Tænk at noget der i bund og grund er så fuckin ligegyldigt som at se 22 tosser hjerne rundt efter en bold , har holdt os sammen i så lang tid det overgiver jeg mig for. Men jeg elsker dig jo betingelsesløst .. det ved du. Men min ven , du skal passe på helbredet , jeg kunne se igår at du havde det skidt , du var syg. Du var rigtigt syg .. og det gør ondt på mig !! .. du har en ondartet knude som du bliver nød til at få fjernet , om du så skal have amputeret , transplanteret .. så er der et af dine organer der får dig til stille og roligt at dø som ven/fortrolig, skriver komikeren.

- Jeg håber så inderligt at ALLE PROFILERNE tager bladet fra munden og rækker ud til alle os der elsker dig og får os til at tro på at du rent faktisk elsker os ligesåmeget som vi elsker dig !! .. MELD UD , STÅ OP .. og ikke bare direktørens vanlige fesne smøre på FCK.dk .. lad os høre stemmerne fra dine soldater på banen!! Foretag nu de nødvendige indgreb. Tag dig sammen for helvede , gamle ven #FCK, skriver Jul.

De fleste af hans følgere er begejstrede for indlægget, men der er også et par stykker, som farer i flæsket på komikeren.

- Du er tyk. Det samme mundlort du selv beskriver om klubbens chefer praktisere du og alle de andre medløbere bla bla bla bla vi vasker vores hænder og pudser glorien men når det kommer til stykket står du/i alligevel og sniffer Coke på lokumet med nogen af tosserne, skriver en af Simon Juls følgere.

Selv om Simon Jul rent fodboldmæssigt er københavner med stort 'K' har han i løbet af det sidste år øget sin tilstedeværelse og investeringer i Jylland.

Her har han sammen med 'Bonderøven' Frank Erichsen købt en ejendom, hvor de sammen vil lære danskerne om økologi og selvforsyning.

I juli blev det afsløret, at den sjove mand skal være med i den kommende omgang af 'Vild med dans' på TV 2.

Se hele Simon Juls opslag på Instagram her:

Den tidligere professionelle cykelrytter Michael Rasmussen var på Brøndby Stadion med sin 11-årige søn, og han har lagt en videosnas på Twitter med en del af balladen.

Den kan du se her:

Og her er der flere videoer med de hærgende voldsmænd:

Sponsoreret indhold