Kendte28. august 2019

L.O.C. og Simon Jul på vild druktur: Nazi-hilsen, norsk bryllup og hospitalsbesøg

For os dødelige ender de fleste drukture med slingrende gang og junkfood i mundvigen. Men når man er L.O.C. og Simon Jul går det noget vildere for sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-08-28_kl._10.37.59.png
 Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck

Rapstjernen L.O.C. og hans kendiskammerat havde et ualmindeligt stort talent for at feste i deres yngre dage.

Vennerne er blevet sat i stævne hos Tobias Dybvad i programmet "Dybvads Sofa", og her afslørede rapperen og radioværten deres - forhåbentlig - vildeste druktur nogensinde.

Historien er faktisk så utrolig, at den snildt kunne blive til en fjerde film i "Hangover"-serien, hvor Bradley Cooper og hans sjak kommer ud for de vildeste oplevelser og udfordringer i forbindelse med deres drukture.

I "Dybvads Sofa" sidder L.O.C. og Simon Jul sammen med Søren Rasted og den ene del af Benal, Benjamin Hav. Sammen med Tobias Dybvad og publikum bliver de vidne til en historie, der er for god til at være sand.

Rimsmeden og den talentfulde radiovært var for flere år siden en tur sammen i Skagen, som udviklede sig til det rene vanvid. Det afslører de sammen i programmet, som ligger på YouTube.

Du kan se hele fortællingen om vanvidsturen til Skagen her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Nazi-hilsen

Den første af utallige opsigtsvækkende episoder sker, da Simon Jul og L.O.C. sætter kursen mod havnen i Skagen, hvor førstnævnte skal medvirke i radioprogrammet på P3 "Monkey Business", som har Adam Duvå Hall og Mads Vangsø som værter.

På vejen til spidsen af Danmark har Simon fået lidt at drikke, og han fortsætter med fadøl under udsendelsen, hvor han blandt andet skal optræde med en improviseret sang. Den optræden slutter på en mildest talt kontroversiel måde.

- Vi har fået et par store fadøl nede på havnen, og klokken er vel også ved at være omkring middagstid. Så jeg slår den sidste tone af på guitaren og råber ’Heil Hitler’, afslører Simon Jul i programmet, hvilket medfører et noget forarget grin fra publikum.

Efter den noget aparte afslutning i radioen går turen videre for det berusede makkerpar. Liam og Simon beslutter sig for at lægge vejen forbi dametøjsforretningen Creme Fraiche, hvor hr. Jul spørger ekspedienten, om de har tøj til frodige kvinder.

Med nyerhvervede sommerkjoler og langhårede parykker fra Fætter BR fortsætter forargelsesturen til deres hotel, hvor der er gang i et norsk bryllup, som de selvfølgelig får sneget sig med til. Eller sneget er måske så meget sagt, for Liam gør nemlig sin entre ved at pege en legetøjspistol mod en bartender og siger, at han udelukkende vil serveres Jägermeister.

Herefter kommer Jul og O'Connor omkring en norsk udgave af sangen "Himmelhunden", endnu en nazi-hilsen og en omgang tæsk med et nittebælte, inden de kommer tilbage på værelset, hvor Simon nærmest oversvømmer rummet i opkast.

Morgenen efter skal den dynamiske duo sætte kursen mod København, da Danmarks største rapstjerne skal optræde på Vega. Bilen når dog kun at køre de ca. 45 kilometer fra Skagen til Frederikshavn, før Simon sætter Liam af med beskeden om, at han må tage et fly hjem til hovedstaden fra Aalborg.

Simon selv derimod sætter kursen direkte mod den nærmeste skadestue, som han indtager ved blot at udbryde, at der er et eller andet helt galt. Da radioværten både bløder ud af toppen og bunden af kroppen, er der formentlig noget om snakken.

Imod Simons vilje beder lægen ham om at smide bukserne, så han kan tjekke, hvad han fejler indvendigt. Naturligvis ikke en rar oplevelse for den gæve gavflab. Liam derimod når sin koncert i København, mens hans drukmakker lader sig penetrere af en læge.

Du kan se hele historien med mange flere detaljer i videoen længere oppe i artiklen.

Se L.O.C.'s kone Christina Schamburg-Müller afsløre, at de gerne vil have flere børn:

Sponsoreret indhold