Hannah Melissa Ginic

Foto: All Over Press

Som deltager i 12 sæsoner af ”De unge mødre” i 12 sæsoner er hun udskældt og elsket på samme tid...

Fulde navn: Hannah Melissa Ginic

Kælenavn:

Fødselsdato: 7. August 1992

Familie: Cecilya Helle-Viktoria Ginic(datter – 2010), endnu ikke navngivet(datter – 7. april 2015), Helle Ginic(mor), Dragisa Ginic(far), Danijela Ginic(søster), Denis Lilian Ginic(bror)

Scoringer: Maks

Partner: Forlovet med René Bæk

Kendt fra: ”De Unge mødre”

 

Udskældt og elsket på samme tid. Hannah Melissa Ginic har været med i ”De unge mødre” i 12 sæsoner, og hun har gennemgået alt fra kærestesorger til tvangsfjernelse af sin datter.

Det er ikke nemt at være ung og mor. Hannah Melissa Ginic dukkede for første gang frem på tv i 8. sæson af reality-programmet ”De unge mødre”. I 2011 kom Hannah Melissa Ginic i de sociale myndigheders søgelys, da de ikke mente, at den unge mor magtede moderrollen. Den 4. januar 2012 blev datteren Cecilya tvangsfjernet fra Hannah Melissa Ginic.

- Den her gruppe handler om at jeg har fået min lille pige tvangsfjernet, på meget forkerte grundlag. Jeg blev presset til en abort af kommunen, da jeg ventede barn nummer 2,og kæresten smuttede. De sagde at hvis jeg ikke fik en abort, ville de fjerne det barn jeg havde, og det barn jeg ventede, så jeg fik en abort for ikke at miste min prinsesse, men jeg gik ned over aborten, og kommunen ville ikke give min nogen former for psykolog hjælp, så de satte en tvangsfjernelsessag i gang i stedet for, og de har været på nakken af min siden jeg var gravid .. jeg mistede desværre begge børn alligevel, men nu gør jeg alt hvad der står i min magt for at få min prinsesse hjem igen”, lyder teksten på Hannahs facebook-gruppe. En Gruppe, hun oprettede i forbindelse med sagen.

Dog kæmpede den unge mor en brag kamp for at få datteren tilbage, og allerede den 4. april kunne Hannah Melissa Ginic oplyse på Facebook, at hun ville få datteren hjem igen.

Juleferien 2013 endte som et sandt mareridt for den daværende 20-årige Hannah Melissa Ginic. Den unge mor blev overfaldet af sin on and off-kæreste, Maks, som Hannah også har haft med i serien. Overfaldet var så brutalt, at Hannah måtte akut på hospitalet. I dag har Hannah Melissa Ginic fundet kærligheden i kæresten Rene, og selvom de to kun har været kærester i tre måneder, så har den unge mor friet til sin kæreste, og de to skal giftes. Rene er også far til Melissa anden datter, som blev født i starten af 2015. Parret bor sammen i dag med tre hunde og en kat.

 

Tidslinje:

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Close