Hannah Melissa og kæresten i retten: Her er hans forklaring

 René Bæk (til venstre) har netop afgivet forklaring

René Bæk (til venstre) har netop afgivet forklaring

Foto: Discovery Networks

Ved retten i Viborg er Hannah Melissa og hendes kæreste René Bæk fra ”De unge mødre” i dag på anklagebænken tiltalt for grov vold mod René Bæks ekskæreste Jeanette Kristensen. René har netop afgivet forklaring.

Ifølge anklageskriftet lokkede Hannah Melissa og René Bæk en kvinde ind i en bil, kørte, hvorefter der blev taget kvælertag på hende. René forklarede dog i retten, at han ikke bemærkede et kvælertag.

Han fortalte også, at kvinden til at starte med ikke vidste, at Hannah Melissa var på bagsædet. Da det gik op for hende opstod der råben og skrigen, fordi de to piger ifølge René ”ikke kan med hinanden”. Bilen stoppede. Ifølge René var Jeanette aggressiv, så han lagde hende ned.

Anklager Anne Breinhild påpegede, at han i sin oprindelige forklaring til politiet fortalte, at han slog og sparkede Jeanette da hun var kommet ud af bilen. Det kunne René ikke genkende.

Opmærksomheden blev herefter vendt mod Facebook-beskeder René havde skrevet til Jeanettes bror og SMS-korrespondancer mellem Jeanette og René, hvor han blandt andet havde skrevet "Hej Smukke" og "Er du klar til at mødes inden så længe?"

Anklageren afsluttede derefter sin udspørgen af René og overlod det til hans forsvarsadvokat Kaare Kristensen. Advokaten lagde ud med at spørge om grunden til, at René og Jeanette skulle mødes. René forklarede, at han bare ville vise Hannah Melissa, at der ikke var noget mellem ham og ekskæresten.

- Det er ikke særligt rart at sidde bag et rat, når de springer frem og tilbage, forklarede René om grunden til, at han stoppede bilen da han så, at situationen på bagsædet mellem Hannah Melissa og Jeanette Kristensen var kommet ud af kontrol. Han lagde Jeanette ned for at få ro, men kunne ikke huske mere.

SE og HØR er til stede i retten. Du kan følge sagen LIVE her 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close