Hannah Melissa sygeligt jaloux: - Jeg har slået min kæreste utallige gange

SE og HØR har fået aktindsigt i anklageskriftet i sagen mod Hanna Melissa og René

SE og HØR har fået aktindsigt i anklageskriftet i sagen mod Hanna Melissa og René

Foto: Kaspar Wenstrup

Mange seere har gennem årene fulgt Hannah Melissas op- og nedture i Kanal 4-programmet ”De Unge Mødre”.

Flere har formentlig også fulgt med, da den unge mor for to år siden blev idømt fem måneders ubetinget fængsel for at have overfaldet sin kærestes ekskæreste.

I sidste måned fortalte Hannah Melissa, at der er en forklaring på hendes voldelige opførsel.

Efter et længere udredningsforløb har hun således fået diagnoserne narcissistisk og dyssocial personlighedsforstyrrelse, der blandt andet viser sig ved, at Hannah Melissa nemt bliver jaloux og har svært ved at styre sine følelser og sin vrede.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hannah Melissa fortæller i et radioprogram, hvordan hendes personlighedsforstyrrelser har påvirket hendes liv og parforhold. Foto: Aller Media

Nu uddyber hun, hvordan forstyrrelserne har påvirket hendes liv og forhold. Det sker ifølge Realityportalen.dk i P3-radioprogrammet ”Tværs”, hvor hun blandt andet kommer ind på, at hun i en længere periode var voldelig overfor sin kæreste René.

- Det er sket mange gange i en længere periode. Det er heldigvis ovre nu, og jeg fortryder mange af mine voldsomme handlinger. Jeg burde have reageret på en anden måde. Jeg burde ikke have lavet det overfald, uanset hvor jaloux jeg var, og jeg burde ikke have slået René. Jeg burde ikke have gjort alle de ting, siger hun ifølge Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg burde have sagt: 'Jeg kan ikke leve med den her jalousi, så vi kan bare ikke være sammen.' Sådan burde jeg have gjort – i hvert fald i forhold til mine børn. Og derfor fortryder jeg det rigtig meget. Jeg har også nogle gange tanken: 'Burde jeg være sammen med René?', fordi jeg handlede så forkert, som jeg gjorde. Men ligesom René vælger jeg at se fremad, så vi kan skabe en god fremtid for os og vores børn.

I radioprogrammet medvirker René også, og han fortæller, at han trods volden ikke føler, at han har levet i et voldeligt forhold:

- Jeg har egentlig aldrig spekuleret i, at jeg har været udsat for vold af Melissa som sådan. I min verden har det været nogle små episoder, som er opstået og eskaleret i kortvarige perioder, og så er det egentlig gået over igen. Så jeg forholder mig meget i nuet i stedet for at leve i, hvad der er sket, siger René ifølge Realityportalen.dk i radioprogrammet og tilføjer, at han og resten af familien skal være ekstra opmærksomme på Hannah Melissas humør i det daglige:

Artiklen fortsætter under billedet...

 René Bæk (til venstre) har netop afgivet forklaring

Hannah Melissa og René er stadig sammen i dag. Foto: Aller Media

- Man er i hvert fald nødt til at tjekke Melissa ud, for har hun en dårlig dag, så er der mange ting, man undlader at fortælle hende og i stedet venter til en anden dag, hvor det passer bedre ind – både for min skyld og for børnenes skyld – så dagen kan glide lidt lettere, siger han.

Hannah Melissa slår fast, at hun ikke længere er voldelig overfor René, og at de voldelige udbrud sluttede, efter de begge røg i fængsel for overfaldet, der blev begået tilbage i 2016.

Her overtalte en sygeligt jaloux Hannah Melissa kæresten René til at overfalde hans ekskæreste.

Overfaldet fandt sted i marts 2016, og offeret blev hevet i håret, sparket og slået – og Hannah Melissa og kæresten René tog endda så voldsomme kvælertag på hende, at hun endte med at have ufrivillig afføring i bukserne.

Voldsorgiet kostede Hannah Melissa fem måneders ubetinget fængsel, mens René Bæk fik fire måneders ubetinget fængsel.

Offeret endte med at få 99 kroner i erstatning for de bukser, der blev ødelagt under overfaldet.

I radioprogrammet fortæller Hannah Melissa, at hendes sygelige jalousi var årsag til, at hun ønskede at overfalde Renés ekskæreste. Og så tilføjer hun, at selv om hun fortryder overfaldet i dag, så var den voldelige episode med til at redde parrets forhold:

- Han var en del af overfaldet, og han viste mig, at han intet havde til overs for hende, som jeg i så mange år havde været så jaloux på. Det betød bare alt for mig, og jeg tror også 100 procent, at det er derfor, René og jeg har det forhold, som vi har i dag.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close