Så lang straf kræver anklageren til Hannah Melissa

Hannah Melissa, mor til to, snart tre, risikerer seks års fængsel.

Hannah Melissa, mor til to, snart tre, risikerer seks års fængsel.

Foto: Dan Mariegaard

Hannah Melissa skal 10-12 måneder i fængsel for grov vold, og kæresten René Bæk skal fængsles 8-10 måneder og frakendes retten til at drive vagtvirksomhed, hvis det står til anklageren Anne Breinhild.

Det er netop kommet frem i retten i Viborg, hvor de to, der er kendt fra ”De unge mødre” er anklaget for grov vold og trusler mod Renés ekskæreste, Jeanette Kristensen.

SE og HØR følger sagen LIVE. Læs med her 

Anklagerens krav om straffen til den unge mor skal ses i lyset af, at hun tidligere er blevet idømt 20 dages betinget fængsel for vold. 

Hannah Melissa erklærer sig delvist skyldig i vold, men nægter sig skyldig i trusler, frihedsberøvelse og trusler mod vidner. René Bæk nægter sig skyldig i alle punkter. 

Karoline Døssing Normann, Hannah Mellias forsvarsadvokat, der tidligere har forsvaret blandt andre Peter Lundin, TV-clairvoyant Graham Bishop og Brian Holm mener, at hendes klient højst skal straffes med 2-3 måneders fængsel, hvis hun kendes skyldig.

Da SE og HØR i går var i kontakt med anklager Anne Breinhild ville hun ikke kommentere strafspørgsmålet, fordi det afhang af begivenhederne på dagens retsmøde. 

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close