Hannah Melissa har smidt fodlænken

Hannah Melissa får fodlænken af i dag.

Hannah Melissa får fodlænken af i dag.

Foto: Kaspar Wenstrup

25. maj fik Hannah Melissa Ginic, der er kendt fra "De unge mødre", en voldsdom for grov vold. Straffen blev sat til fem måneders ubetinget fængsel.

Den unge mor havde inden dommen siddet varetægtsfængslet siden 18. marts, så da dommen faldt, blev den resterende straf udregnet til 33 dage. De 33 dage fik hun lov til afsone i hjemmet med fodlænken på.

Og i dag er Hannah Melissa så blevet en fri kvinde. 

 

– 36+6, 22 dage til termin og 4 dage til, at jeg er en fri dame igen, skrev Hannah Melissa i fredags på Facebook. Hvilket svarer til, at hun har fået fodlænken af i dag. 

"De unge mødre"-stjernen er altså igen en fri kvinde. Hun har da heller ikke lagt skjul på, at tiden i fængslet specielt gik udover hendes børn. Derfor var det også en lettelse for Hannah Melissa, da hun kunne få lov til at afsone de 33 dage i hjemmet. 

- Jeg havde ikke regnet med at det ville gå så hårdt udover dem, som det desværre gjorde. Men selvfølgelig er der konsekvenser af de handlinger man foretager sig. Og konsekvensen har jeg taget, har Hannah Melissa selv skrevet på Facebook.

Offeret for Hannah Melissa og kæresten René Bæks vold, var Renés ekskæreste og grandkusine Jeanette Kristensen.

Under overfaldet, der fandt sted 18. marts, blev Jeanette Kristensen både sparket, hevet i håret – og der blev også taget så voldsomme kvælertag på hende, at hun endte med at have ufrivillig afføring.

Du kan se flere billeder af Hannah Melissa i galleriet herunder

Hannah Melissa fra De Unge Mødre

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close