De unge mødre25. maj 2016

Kun i SE og HØR: Her er Hannah Melissas reaktion på voldsdommen

Det var en glad Hannah Melissa, der i dag blev idømt fem måneders ubetinget fængsel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hannah-melissa-dum-discovery_.jpg
 Foto: Discovery Networks

Det var en glad Hannah Melissa, der i dag blev idømt fem måneders ubetinget fængsel.

- Du må gerne skrive jeg er tilfreds med dommen. Jeg har ikke yderligere kommentarer.

Sådan sagde Hannah Melissa til SE og HØR umiddelbart efter hun var blevet idømt fem måneders ubetinget ved retten i Viborg for grov vold mod sin kæreste, René Bæks, ekskæreste.

- Jeg er rigtigt tilfreds med, at hun er blevet frifundet for de tre sidste forhold. Hun har jo selv delvist erkendt forhold et. Og det bliver hun så dømt fuldt for. Hun er selv glad for resultatet, og nu har vi så 14 dage til at tænke i, og hun har også brug for ro. Det var så godt, som det overhovedet kunne blive. Det har jo været et mærkeligt forløb, en straf på fem måneder ville man jo ikke varetægtsfængsle normalt, lød det fra Hannah Melissas advokat Karoline Døssing Normann til SE og HØR, da dommen var faldet.

René Bæk blev ligeledes dømt for grov vold. Han accepterede dommen på fire måneders ubetinget fængsel.

Både Hannah Melissa og René Bæk blev frifundet for de øvrige anklagepunkter: frihedsberøvelse, trusler og trusler mod vidner.

Det er endnu ikke afgjort om den unge mor vil anke dommen.

Svært at se et comeback
Hannah Melissa er kendt fra den populære reality-serie ”De unge mødre” på Kanal4, hun medvirker dog ikke i programmet mere og kommer nok heller ikke til det igen efter dagens dom:

- Vi har ingen kommentarer til den konkrete sag, som er sket efter, at Hannah Melissa var med i ”De unge mødre.” Det er klart, at med dommen er det svært at se hende i vores programmer den kommende tid, lyder det i en skriftlig kommentar fra Rasmus Mariegaard, kommunikationschef hos Discovery Networks til SE og HØR.

Hannah Melissa og René Bæk forlod retslokalet arm i arm.

Sponsoreret indhold