Hannah Melissa forklarede sig i retten: Jeg sparkede hende i hovedet

SE og HØR har fået aktindsigt i anklageskriftet i sagen mod Hanna Melissa og René

SE og HØR har fået aktindsigt i anklageskriftet i sagen mod Hanna Melissa og René

Foto: Kaspar Wenstrup

Gravide Hannah Melissa og hendes kæreste René Bæk, kendt fra ”De Unge Mødre” er i dag i retten i Viborg tiltalt for grov vold.

Den unge mor forklarede i retten, at kun hun slog og sparkede Renés ekskæreste Jeanette Kristensen i hovedet efter en køretur, der fandt sted 18. marts i år ved Roslev i Jylland.

SE og HØR er til stede i retten. Følg sagen LIVE her

Ifølge Hannah Melissa startede Jeanette med at hive hende i håret, da ekskæresten opdagede, at Hannah Melissa også var med i bilen. Hun afviste, at dørene var låst – og nægtede sig dermed også skyldig i tiltalen om frihedsberøvelse.

Réne Bæk forklarede oprindeligt til politiet, at han sparkede Jeanette. Det var et forsøg på at beskytte hende, mente Hannah Melissa.

Den tidligere reality-stjerne fortalte, at hun skrev ”Din søster ligger, som hun har redt” i en Facebook-besked til Jeanettes bror. Det stod i kontrast til Renés forklaring på beskeden, som han forklarede var en tastefejl.

- Jeg har ikke ment, at vi vil tage ud og smadre Jeanette, eller gøre noget fuldstændig åndssvagt, fortalte Hannah Melissa og forklarede, at hun kender Jeanette Kristensen fra et mødreophold.

Da køreturen var slut fik Hannah Melissa, ifølge sin egen forklaring, en lussing af Jeanette, der ramte hende ved venstre øje. Jeanette sparkede også ud efter hende, mente Hannah Melissa. 

René Bæk og Hannah Melissa risikerer seks års fængsel.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close