Hannah Melissa har fået ny diagnose: Lider af psykopati

Hannah Melissa blev dømt for et groft overfald begået i marts.

Hannah Melissa blev dømt for et groft overfald begået i marts.

Foto: All Over

Mange TV-seere har fulgt med i Hannah Melissas op- og nedture, i forbindelse med hendes deltagelse i "De unge mødre".

Og for to år siden fik hun en fængselsdom for vold

Nu fortæller hun selv på Facebook, at hun har fået stillet en diagnose, der kan forklare, hvorfor hendes liv ikke har været nogen dans på roser. 

- Jeg lider af dyssocial personlighedsstruktur (psykopati) og narcissistisk personlighedsforstyrrelse. Det er nemmere for mig nu, at forstå hvorfor jeg sommetider handler, tænker og føler som jeg gør, skriver Hannah Melissa i et ærligt opslag på Facebook.
 
Artiklen fortsætter efter opslaget 
I opslaget skriver Hannah Melissa også, hvad der typisk kendetegner hendes diagnose. 
 
Blandt andet er der stor risiko for, at personer med diagnosen får en depression eller kommer ud i et stofmisbrug. Du kan læse mere om Hannah Melissas diagnose her.
 
- Det hele passer på mig og derfor har jeg fået modet til at søge hjælpen omkring mit 14-årige lange misbrug, min årelange depression og de øvrige diagnoser. Jeg vil klappe mig selv på skulderen, fordi jeg til trods for alle mine problemer har formået at have 4 vidunderlige hjemmeboende børn, en kæreste der støtter mig igennem alt og dejlige venner og svigerfamilie, der bakker mig op, til trods for mine fejl. Folk der accepterer mig, for den jeg er, skriver Hannah Melissa i opslaget. 
 
Hannah Melissas beskriver samtidig sin diagnose som en kæmpe byrde, der er forsvundet fra hendes skuldre.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close