Reality25. maj 2016

Hannah Melissa i retten for overfald: Her er de gruopvækkende detaljer

Hannah Melissa fra ’De Unge Mødre’ sidder i dag på anklagebænken, tiltalt for et groft overfald begået i marts. Står det til anklagemyndigheden, kan hun se frem til en fængselsstraf på op til seks år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hannah_melissa_dm_1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Står det til anklagemyndigheden, så venter der Hannah Melissa Ginic fra ’De Unge Mødre’ en længere tur bag tremmer.

Den unge mor, der venter sit tredje barn, sidder i dag sammen med hendes forlovede René Bæk på anklagebænken i retten i Viborg.

SE og HØR er til stede til i retten. Du kan følge sagen live her.

Parret er tiltalt for grov vold efter straffelovens §245 stk. 1: ”legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter”.

Den tiltale kan udløse en straf på op til seks års fængsel.

Det grove overfald skulle have fundet sted fredag den 18. marts, hvor Hannah Melissa og René Bæk ifølge anklagen lokkede en kvinde ind i René Bæks bil ved Åstedvej i Durup ved Roslev.

Herefter rev hende i håret og tog kvælertag på hende så voldsomt, så hun fik ufrivillig afføring.

Hannah Melissa og René er også tiltalt for overtrædelse af straffelovens §261 stk. 1 om frihedsberøvelse. Det kan straffes med op til fire års fængsel. Og for overtrædelse af straffelovens §123 om trusler om vold i forbindelse med kvindens forklaring til politiet.

Det sidste fælles anklagepunkt i anklageskriftet går på overtrædelse af straffelovens §266 ved på Facebook at have skrevet: “Din søster ligger som hun har redt! “legen” stopper når jeg ikke gider mere!” eller lignende. Det fik kvinden til at frygte alvorligt for sit liv, helbred eller velfærd, skriver anklagemyndigheden.

Det kan straffes med fængsel i op til to år.

SE og HØR er til stede til i retten. Du kan følge sagen live her.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_88.png

Sponsoreret indhold