De unge mødre25. maj 2016

Offer: - Jeg sked i bukserne fordi Hannah Melissa var ved at kvæle mig

I sagen mod Hannah Melissa og René Bæk, der er tiltalt for grov vold, er vi nået til offerets forklaring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-08649.jpg
 Foto: All Over

- Jeg skider i mine bukser... Jeg kan overhovedet ikke holde på det.

Sådan har René Bæks ekskæreste og grankusine, Jeanette Kristensen, netop forklaret i retten i Viborg, hvor René og hans nuværende kæreste Hannah Melissa, kendt fra ”De Unge Mødre”, er anklaget for grov vold.

Før Jeanette blev ført ind i retslokalet, blev Hannah Melissa og René Bæk placeret bag i lokalet, så hun ikke kunne se de anklagede under sin forklaring.

Ifølge Jeanette Kristensen vidste hun ikke, at René var kærester med Hannah Melissa. Hun troede, de skulle køre en tur for at tale om deres forhold.

Offeret forklarede i retten, at hun først opdagede Hannah Melissas tilstedeværelse i bilen, da hun blev hevet i håret efter 5-10 minutters køretur.

- Jeg kan mærke, at jeg skider i mine bukser. Jeg fik taget kvælertag, det blev sort for øjnene, fortalte Jeanette, da hun afgav forklaring i retten og forklarede videre, at hun kom fri af Hannah Melissas greb i bilen, hvor dørene var låst.

Jeanette bad på et tidspunkt om at komme ud af bilen, der stoppede.

Her kom René og Hannah Melissa og overfaldt hende, forklarede offeret tirsdag omkring middagstid.

- Jeg får sådan en på hovedet, og så vælter jeg omkuld, lød det fra Jeanette. Hun så ikke, hvem der gjorde det, og hun ved ikke præcis, hvad der skete.

- Jeg får tre spark omkring hovedet, og så får jeg to-tre slag, fortalte Jeanette, som afviste at have sparket den unge mor.

Både Hannah Melissa og René Bæk hævder, at Jeanette bankede så hårdt på bilens forrude, at den gik i stykker. Det afviste hun.

Både René Bæk og Hannah Melissas advokater spurgte ind til SMS-korrespondancen mellem René og Jeanette. Hun fortalte, at hun ikke havde planer om at kysse René, som hun ellers havde skrevet.

Jeanettes advokat fremlagde en erstatningsopgørelse på grundlag af svie og smerte, sygedage og småting, som Jeanette mistede i forbindelse med overfaldet. Også Jeanettes storebror - som hun opsøgte lige efter episoden og som hjalp hende med at lede efter en tabt mobiltelefon, som muligvis blev kastet ud af bilen under køreturen - afgav forklaring i retten.

Broren kunne huske, at søsteren var beskidt, men ikke at hun lugtede som én, der havde skidt i bukserne.

René Bæk og Hannah Melissa risikerer seks års fængsel.

Sponsoreret indhold