Reality5. februar 2021

Kendisser i shitstorm efter Dubai-ture: Lagt for had

Nicklas Bendtner og co. får en lige højre fra danskerne – især er veninderne Iben Hjejle og Signe Lindkvist oppe i det røde felt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder og Socialdemokrater!

Egon Olsens udødelige skældsordssalve dækker meget godt den svada af tilsvininger, som en flok kendisser forleden fik smidt i hovedet, da det blev afsløret, at de havde været i Dubai trods strikse anbefalinger om at blive hjemme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rona_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Nicklas Bendtner, 33, er faldet i unåde blandt danskerne efter turen til Dubai.
Når det lykkes ham at komme hjem, er det til et hjem, der har været indbrud i. (Foto: Thomas Laursen)

Så det, der skulle have været en behagelig daseferie for kendisser som Nicklas Bendtner, Elvira Pitzner og Alva Madsen, er endt som et PR-mæssigt mareridt, efter at den danske befolkning har kastet sig over dem.

De er uansvarlige, når de blæser på restriktionerne og tager til udlandet under corona-nedlukningen, der jo låser os alle.

Veninderne Iben Hjejle og Signe Lindkvist var blandt dem, der gik efter struben på Dubai-eventyrerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/signe.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Signe Lindkvist, 46, og Iben Hjejle, 49, og er blandt de mest ophidsede – og podcast-søstrene er enige om, at “Dubai-kendisserne” er nogle idioter. (Foto: Mikael Rieck)

– Jeg bliver så træt. Specielt fordi det nu viser sig, at der formentlig er en af dem eller en anden fucking spadeidiot, der har taget en ny mutation med hjem fra Dubai.

Hvis den mutation resulterer i, at vi alle skal tre uger mere i isolation, så opsøger jeg fucking Michael Maze og Nicklas Bendtner og diamantprinsesserne, og hvad fanden de hedder – alle de fucking idioter, der har været dernede, bruser Signe Lindkvist i sin og Hjejles podcast “Sitter”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nicklas_bendtner_foto_jesper_sunesen.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Bendtner: Jeg kan ikke komme hjem!
Nicklas Bendtner har ikke kun problemer med den danske befolkning.
Helt lavpraktisk har han svært ved at komme hjem, efter at Dubai gik fra orange til rød på udrejseskalaen.
– Vi gør alt, vi kan, for at komme hjem og har prøvet at finde en ansvarlig løsning i noget tid efterhånden og respekterer og forstår alle de regler, der er udstukket fra Udenrigsministeriet.
Jeg var aldrig taget afsted, hvis der havde været nye mutationer på det tidspunkt, slår fodboldflaben fast.
Bendtner forsøgte ellers at give indtryk af, at han og kæresten var i Danmark, ved at lægge billeder på Instagram fra de hjemlige himmelstrøg, men hans afledning blev afsløret.
Når det lykkes for ham at komme hjem, bliver det ikke kun til danskernes vrede, men også et hjem, der har været indbrud i.
Et indbrud, Nicklas gav pressen skylden for.
– I går tvang jeres konstante snuseri i vores privatliv os til at melde, at vi var strandet i udlandet.
I nat blev der så begået indbrud i vores hus. Håber, I er stolte. Cavling-prisen er hjemme, rasede han. (Foto: Jesper Sunesen)

Iben forfaldt til det latrinære sprog, da hun gav sit besyv med.

– Jeg er helt mundlam. Jeg forstår ikke graden af egoisme. Det er ud over egoisme og selvcentrerethed. Det er snotdumhed.

Jeg bliver så rystet over, at folk har hovedet så langt oppe i deres eget røvhul uden at kigge på den lort, der sidder deroppe, sprutter hun.

Flyttet – ikke ferie

Ud over Nicklas Bendtner røg også Elvira Pitzner og Alva Madsen fra DR’s “Fars pige” med i den kogende gryde af had.

Men Alva er ligeglad – hun fortryder intet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/alva.jpg
 (Foto: DR/ Jens Østergaard)

Alva Madsen, 17, fra DR-dokumentarserien “Fars pige” kan ikke se et problem i, at hun – fuldt lovligt – rejste til Dubai. (Foto: DR/Jens Østergaard)

– Overhovedet ikke. Det havde jeg brug for. Nu går jeg også selv og døjer med angst og andre ting. Det ved jeg, mange andre også gør.

Men jeg synes, mange er uforstående over for, at det er specielt svært for unge i denne tid, når alt er gråt, sort og lukket ned.

https://imgix.seoghoer.dk/elvira_8.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

23-årige Elvira Pitzner afslører nu, at hun slet ikke er på ferie i Dubai – hun flytter simpelt hen til De Forenede Arabiske Emirater. (Foto: Mikael Rieck)

– Ville ønske jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt.

Men når nu heksejagten allerede er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu: Flytningen til Dubai er nu omsider en realitet, røbede diamantdatteren.

Sponsoreret indhold