Kendte23. januar 2021

Signe Lindkvist raser: Hvis jeg møder én af dem, så...

Radiovært Signe Lindkvist har ikke ét eneste positivt ord at sige til de mange kendte, der de seneste uger har været på ferie i Dubai
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De seneste uger har flere danske influencere, sportsstjerner og iværksættere sat kursen mod Dubai for at nyde sol og høje temperaturer – dét til trods for, at alle ikke-nødvendige rejser ellers bliver frarådet af myndighederne.

De mange kendis-rejser har høstet stor kritik fra flere – blandt andre Mascha Vang og statsminister Mette Frederiksen.

Kritikken er langt fra blevet mindre, efter det kom frem, at flere rejsende fra Dubai har taget corona-smitte med til landet.

Én af dem, der nu tilslutter sig den voksende skare af rasende kritikere, er radiovært Signe Lindkvist.

I sit podcast-program Sitter raser hun nu over de ”kæmpeidioter”, der har været i Dubai:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/signe_lindkvist_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Signe Lindkvist raser over de mange kendisser, der har været i Dubai. Foto: Dan Mariegaard

- Jeg bliver så træt, specielt fordi det nu viser sig, at der formodentlig er én af dem - eller en anden fucking spade og idiot - der har taget en ny mutation med hjem fra Dubai, som er den afrikanske, eller hvad fanden ved jeg, lyder det blandt andet fra Signe Lindkvist i programmet.

- Hvis den mutation resulterer i, at vi skal gå i tre ugers mere isolation, så opsøger jeg fucking Michael Maze og Nicklas Bendtner og Diamantprinsserne og hvad fanden de hedder… der kan jeg ligeså godt sige, hvis jeg møder dem, så stikker jeg dem et ordentlig møgfald, raser Lindkvist, der kalder deres handlinger for ”fucking usolidariske”.

- Der går nogle rygter om, at ét af de der kendis-par er blevet møgsmittet, og så siger jeg bare: Pøj pøj dernede i Dubai som kvinde. Det er nok ikke sjovt at være kvinde og smittet i Dubai, siger radioværten.

Hendes medvært Iben Hjejle er heller ikke i godt humør:

- Jeg forstår ikke målet af egoisme. Det er jo udover topmålet af egoisme. Det er jo fucking snotdumhed, siger hun, inden Signe Lindkvist påpeger:

- Det kan godt være, regeringen ikke kan gå ind og give en dummebøde. Men hvis det viser sig, at de idioter har været på badeferie og har taget en mutation med hjem, som gør, at alle herhjemme får forlænget deres restriktioner, og børnene ikke kan komme i skole i tre uger…, begynder Signe Lindkvist, inden hun kommer med en idé til, hvordan hun mener, sagen bør håndteres af kendissernes arbejdspladser:

- Mange af de kendisidioter, der har været dernede, lever primært af reality-tv. Jeg ville ønske, at deres tv-folk sagde: ”Vi havde egentlig planlagt at lave et realityprogram med dig, men du opfører dig som kæmpeidiot, og sådan et menneske vil vi ikke have på vores flade, så du er fyret".

- Gud hvor ville det klæde dem at vise den form for ansvarlighed, siger Signe Lindkvist.

Du kan høre hele afsnittet her.

Sponsoreret indhold