Kendte25. januar 2021

Efter Dubai-løgn: Nu reagerer TV 2

Der kommer mere "Diamantfamilien" på TV 2 Zulu i løbet af foråret. Men derudover er det fremtidige samarbejde med den berømte tv-familie uvist
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201213_mr_elvira_pitzner_05.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Det viser sig, at man ikke kan skjule sig længe ad gangen, når man hedder Elvira Pitzner og befinder sig i millionbyen Dubai til fest på en yacht.

Stories på Instagram og Snapchat afslørede den unge diamantdatter, som ellers havde haft luskede tricks i ærmet.

For mens hun tog afsted på sin anden rejse til Dubai i løbet af denne måned, så det på hendes egne stories ud som om, at hun vinterhyggede i et sommerhus i Hornbæk.

Søndag var der dog tæppefald på Elviras Instagram, hvor hun nu indrømmede, at hun ganske som rygter antyder, befinder sig i Dubai, hvorfra danske myndigheder har lukket for al indrejse.

Men Pitzner er ikke afsted på én af sine sædvanlige solferier – hun er nemlig i stedet flyttet til Dubai, for at blive der.

Det vil tiden vise

SE og HØR har spurgt hos Asger Schønheyder, der er redaktør på ”Diamantfamilien”, om det får konsekvenser for deres fremtidige samarbejde med Pitzner, at hun nu har taget – og desuden dækket over – sin coronatur til ørkenstaten.

Og om det i det hele taget kommer til at gå ud over programmerne, at hun nu tilsyneladende bosætter sig i Dubai.

Han svarer således i en mail:

’”Diamantfamilien” vender tilbage på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU i løbet af foråret, men optagelserne til den kommende sæson er allerede færdiggjort i 2020. Vi tager en sæson ad gangen, så hvordan et videre samarbejde ser ud med familien Pitzner, vil fremtiden vise.'

Prøver ikke at lyve

Ifølge den blonde diamantbabe selv har hendes lejlighedskøb samt flytningen til Dubai været planlagt længe.

"Ville ønske jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt. Men når nu heksejagten er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu" lød hendes egen forklaring på Instagram-story søndag aften.

Herefter fortsatte den 23-årige Elvira:

"Flytningen til Dubai er omsider en realitet. De af jer, der følger mig tæt ved, at det er noget, jeg har været i proces med længe. Så det handler ikke om, at jeg er på ferie i Dubai og ingen respekt har for den pandemi vi oplever, eller at jeg prøver at lyve for nogen."

Regeringen besluttede den 9. januar, at alle passagerer, der fløj fra Danmark til Dubai, skulle testet for corona, men efter flere episoder med falske negativer og ikke-pålidelige tests indførte man flyveforbud.

Stoppet for landinger for fly fra De Forenede Arabiske Emirater trådte i kraft den 22. januar og gælder til fem dage derefter.

Sponsoreret indhold