Kendte25. januar 2021

Radiovært David Mandel om Elvira: "Desperate løgne"

Den danske journalist og tidligere P3-vært David Mandel er imponeret over Elviras Dubai-løgn, og ikke mindst forklaringen om, at hun skulle være flyttet permanent
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_60.png
 Foto: Mikael Rieck, Dan Mariegaard

I disse lockdown-tider har man langt hen ad vejen kun det sjov, man selv laver.

Og for den nybagte far og radiovært, David Mandel, falder diamant-baben Elviras Dubai-eventyr tilsyneladende på et tørt sted.

I hvert fald udtrykker han i et opslag på Instagram stor begejstring for ”nyeste afsnit” i fortællingen om Pitzners hemmelige tur til palmer og pools.

Livet skifter kurs

Nu glæder han sig til at se, hvor langt hun tager den, skriver han blandt andet.

”Influencer/tv-personality lader som om hun er i Hornbæk på sine sociale medier. Videoer dukker op af hende i Dubai. Ups. Hvad gør man så? Man griber ned i kassen med desperate løgne og hiver en historie op om at, ja jeg er i Dubai, men det er faktisk fordi, jeg er flyttet herned permanent. Og bum, så skifter ens liv kurs, fordi man ikke lige kan overskue at en masse mennesker bliver sure på en, på sociale medier, ” skriver Mandel om Elviras flytning, som han kalder ”fuldstændig genial”.

Det er ikke svært at gennemskue, at David Mandel nok ikke helt køber Elviras forklaring om, at hun altså er taget til Dubai for at blive der.

De seneste mange dage har diamantdatteren ellers hårdnakket fastholdt, at hun befandt sig i et sommerhus i Hornbæk, men de mange rygter om hendes tilstedeværelse i ørkenstaten gjorde, at hun søndag aften var nødt til at bekende kulør.

Nyheden om hendes nye eventyr i Dubai kom efter tv-stjernen dukkede op på både Snapchat og stories på Instagram, hvor hun ses feste på en stor yacht.

Omsider en realitet

"Ville ønske jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt. Men når nu heksejagten er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu" skriver hun og fortsætter:

"Flytningen til Dubai er omsider en realitet. De af jer, der følger mig tæt ved, at det er noget, jeg har været i proces med længe. Så det handler ikke om, at jeg er på ferie i Dubai og ingen respekt har for den pandemi vi oplever, eller at jeg prøver at lyve for nogen."

De danske myndigheder lukkede fredag for al indrejse fra Dubai, hvilket betyder – flytning eller ej – at Elvira ligesom mange andre danskere er strandet i millionbyen.

Men så er det jo heldigt, at hun nåede at anskaffe sig en stor, lys lejlighed med udsigt over emiratstatens skyskrabere.

Sponsoreret indhold