Reality23. januar 2021

Spottet: Elvira Pitzner fester løs på yacht i Dubai

De danske myndigheder lukkede fredag for indrejse til Danmark fra Dubai. Det betyder, at flere danske kendisser nu er fanget i Dubai - tilsyneladende også diamantprinsessen Elvira Pitzner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/elvira-pitzner-sh.png
 Foto: Mikael Rieck

Efter flere dages rygter om, at diamantdarlingen Elvira Pitzner skulle være blandt de kendisser og influencere, der er taget et smut til Dubai for at nyde varmen, er hun nu blevet spottet i de Arabiske Emirater via de sociale medier.

Elvira lader altså til at være blandt de danske kendisser, der har valgt at trodse de røde rejsevejledninger og rejse til udlandet.

Den unge Elvira har succesfuldt undgået et kommentere på, om hun rent faktisk opholder sig i Dubai eller ej, men alt tyder nu på, at den er god nok.

Diamantdatteren er nemlig dukket op på både Snapchat og stories på Instagram, hvor hun ses feste på en stor yacht i selskab med blandt andre Emrah Cetin, der over for SE og HØR bekræfter, at han ankom til Dubai i går fredag.

Elvira har i løbet af de seneste par dage delt adskillige reklamer for sit eget tøjmærke på sin Instagram-profil, som alle er med den imponerende ørkenby som kulisse.

Vrede Instagram-følgere

Selvom Elvira ikke selv bekræfter, at hun lige nu er i Dubai, er det dog kommet mange af hendes følgere for øre.

Realitydivaen overstrømmes derfor også med negative kommentarer på sin Instagram-profil fra følgere, der bestemt ikke er glade for, at hun ligesom mange andre influencere har valgt at trodse rejsevejledningerne.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201213_mr_elvira_pitzner_09_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Ups... Elvira Pitzner er nu strandet i Dubai. Realitystjernen er blevet spottet i flere videoer fra ørkenbyen, som SE og HØR har set. (Foto: Mikael Rieck)

- Er det dejligt i Dubai?, skriver en følger blandt andet i et af Elviras Instagram-opslag.

- Du er så meget busted i at være i Dubai igen. Håber alle samarbejdspartnere dropper dig! Du er til grin. Indrøm din egoisme i stedet for at tro, at alle andre ikke kan lægge to og to sammen, skriver en anden i kommentarsporet.

SE og HØR har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Elvira om, hvorfor hun har valgt at rejse udenlands, men hun er desværre ikke vendt tilbage på nogle af vores henvendelser.

Hjælper ikke kendisser hjem

Tidligere lørdag kom det frem, at fodboldsspiller Nicklas Bendtner lige nu er en af dem, der også er fanget i De Forenede Arabiske Emirater.

- Jeg rejste til Dubai den 4. januar, da landet var i orange. Under min arbejdsrelaterede tur er verden endnu engang vendt på hoved og vi er igen i rød, fortæller han på sin Instagram-profil.

Regeringen besluttede den 9. jnauar, at alle passagerer, der fløj fra Danmark til Dubai, skulle testet for corona, men efter flere episoder med falske negativer og ikke-pålidelige tests indførte man flyveforbud.

Regeringen kunne i samme omgang meddele, at de strandede danskere i Dubai ikke vil blive hjulpet hjem til Danmark og altså selv må finde en vej hjem til det danske.

Sponsoreret indhold