Kendte25. januar 2021

Elvira indrømmer: Jeg er i Dubai

Elvira Pitzner skriver, at hun er taget til Dubai for at blive der
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_4.png
 Foto: Mikael Rieck

De seneste dage har rygterne svirret: Er diamantprinsessen Elvira Pitzer i Dubai eller ej?

På de sociale medier har hun hårdnakket holdt fast i, at hun trods rygerne altså befandt sig i et sommerhus i Hornbæk. Men nu bekræfter hun, at hun er i Dubai.

Det gør hun på sin story på Instagram.

- Ville ønske jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt. Men når nu heksejagtenn er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu, skriver hun og fortsætter:

- Flytningen til Dubai er omsider en realitet. De af jer, der følger mig tæt ved, at det er noget, jeg har været i proces med llænge. Så det handler ikke om, at jeg er på ferie i Dubai og ingen respekt har for den pandemi vi oplever, eller at jeg prøver at lyve for nogen.

På sin story har hun også lagt en video ud fra det, der ifølge hende er hendes nye hjem i Dubai, og hun skriver, at hun flytter til Dubai med for at blive og arbejde der fra.

Elvira forklarer også på sin story, at hun ikke er afklaret endnu, hvad hun gør med sin bolig i Danmark.

De seneste dage har influenceren delt billeder fra stranden i Dubai til sine 213.000 følgere, og hun er også blevet spottet festende på en yacht i Dubai. Men det er først nu, at hun åbner op om, hvad hun laver Dubai.

Rød rejsevejledning

De danske myndigheder lukkede sent torsdag aften for rejser mellem Dubai og Danmark, og derfor har flere danskere med flere kendisser i blandt været strandet i Dubai, da det ganske enkelt ikke er muligt at komme hjem fra de Arabiske Emirater.

Regeringen besluttede den 9. januar, at alle passagerer, der fløj fra Danmark til Dubai, skulle testes for corona, men efter flere episoder med falske negativer og ikke-pålidelige tests indførte man flyveforbud.

De danskere, der var tilbage i Dubai, måtte selv finde hjem.

Blandt nogle af dem, der er strandet i Dubai, er Bendtner familien, der har haft indbrud, mens både fodboldspilleren Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstrorff ikke har kunne komme hjem fra Dubai.

Også Alva Madsen kendt fra DR-programmet "Fars Pige" er strandet i Dubai, hvor hun nyder tilværelsen.

SE og HØR har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Elvira, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelelser.

Sponsoreret indhold