Kendte17. januar 2021

Lea Hvidt Kessler svarer igen efter Dubai-rejse: Det er ikke os

I går blev det første tilfælde af sydafrikanske variant af COVID-19 fundet i Danmark, og det kom fra en dansker, som har været på ferie i Dubai ligesom en lang række kendisser. En af dem er Lea Hvidt Kessler, og nu svarer hun igen på den voldsomme kritik
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det første tilfælde af den nye sydafrikanske variant af covid-19 blev i går fundet hos en dansker, som er hjemvendt fra ferie i Dubai. Præcis samme sted som Mikkel og Lea Hvidt Kessler netop har været på ferie.

Deres beslutning om at rejse midt under en pandemi blev mødt med enorm kritik fra danskerne, da familien valgte at rejse kort efter jul.

Og det gjorde det bestemt ikke bedre, da de danske myndigheder under deres rejse valgte at opdatere rejsevejledningerne. Nu frarådede de stærkt alle unødvendige rejser.

I går kom Kessler-familien så hjem fra deres ferie til Dubai. Samtidig med nyheden om smittetilfældet af den sydafrikanske variant af covid-19.

Lea Hvidt Kessler afviser dog, at det skulle være hende, Mikkel eller et af deres tre børn, som er den smittede.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200104_cfi01618.jpg1_.jpg
 Foto: Claus Fisker

Kritikken er haglet ned over Mikkel og Lea efter deres beslutning om at rejse til Dubai (Foto: Claus Fisker)

- Der er åbenbart nogen, der formår at geare sig selv og hinanden op til, at vi skulle være dem, der er smittet med den nye variant, starter Lea et skriv på sin Instagram-story.

- Så her kommer en fælles servicemeddelelse omkring de nyeste restriktioner, som har haft betydning for os på vores rejse.

Boksefruen holder fast i, at de har overholdt alle restriktioner, og at det ikke er en fra deres familien, som er smittet.

- Man skal kunne vise en maks. 24 timer gammel negativ test for at få plads på et fly hjem fra Dubai, skriver hun og fortsætter:

- Vi har kun været hjemme i et par timer og er selvsagt ikke smittet med corona. Det vil sige, at I i dette tilfælde må fare efter nogle andre.

Sponsoreret indhold