Kongelige 4. juni 2019

Alexandra starter på en frisk: Fester efter bruddet

Blot få dage efter bruddet med den kriminelle Tony tog Alexandra en festlig bytur i København – og blev kurtiseret af en yngre herre.
(Foto: Thomas Laursen)

Jeg skal videre i teksten!

Den melding stod som mejslet i ansigtet på grevinde Alexandra lørdag den 18. maj, da hun besøgte Café Victor i det indre København.

Alex, 54, havde en sjov aften med venner i byen – heriblandt en høj yngre mand i rød baseballtrøje, hvis selskab tydeligt fornøjede Alex.

De grinede højlydt i restaurantafdelingen, og grevinden var i den grad i festhumør.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lars H. Laursen)

Man forstår godt, hvorfor mændene sværmer om Alex. Selv om grevinden er 54, holder hun sig ualmindelig godt. (Foto: Lars H. Laursen)

Ekskæresten Tony Lindkold var virkelig det sidste, hun tænkte på – den mand, som SE og HØR for nylig kunne afsløre, at Alex var gået fra.

Det var Radio24syv-værten Ditte Okman, der oplevede Alexandras aften i byen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge Okman, som er vært på det populære ”Det, vi taler om”, var grevinden opstemt og talte længe og tæt med den unge herre under byturen, der varede til efter midnat.

(Foto: Twitter)

Alex faldt i 2018 for Tony Lindkold, som er tidligere politimand. Men han viste sig at have en kriminel fortid. (Foto: Twitter)

Det skete, efter at grevinden var blevet konfronteret med Lindkolds kriminelle fortid.

Selv om Tony lod til at have styr på sagerne, blev det i pressen afsløret, at han havde en dom, og at han havde solgt Arne Jacobsen-kopimøbler, indtil Bagmandspolitiet afslørede den ulovlige praksis i 2014.

Det resulterede i, at Tony måtte bag tremmer i april samme år, mens sagen blev efterforsket.

Siden fik han et års betinget fængsel, og alt dette holdt han skjult for Alex.

Det er slut!

Det fik da også grevinden til at reagere prompte, og hendes privatsekretær bekræftede bruddet og sagde kort og godt til SE og HØR:

– Alexandra er ikke i et forhold.

Alex havde intet valg

Når man er mor til to prinser, kan man ikke være i forhold med straffede kriminelle.

 

Hvis Alexandra ikke selv havde gjort det forbi med Tony, havde hun formentlig hørt fra Amalienborg.

 

Selv om dronning Margrethe naturligvis ikke kan styre, hvem Alex omgås, forventes det, at hun har en inderkreds af mennesker, der ikke er straffede.

 

Man skal huske, at Alexandra stadig bliver inviteret med til officielle begivenheder, fordi hun er mor til prins Nikolai og prins Felix.

 

I 2020 når Felix fylder 18 og Nikolai 21 år, frasiger Alexandra sig apanagen, som hun har modtaget siden skilsmissen fra prins Joachim i 2004.

 

Da Alex blev gift med Martin Jørgensen i 2007, mistede hun sin prinsessetitel.

Kommentaren kom blot en dag efter afsløringen af Tonys fortid, og det signalerede klart, at Alex ikke længere hverken kan eller vil tolerere løgne.

Det minder hende naturligvis om ægteskabet med Martin Jørgensen, der var fyldt med fup af værste skuffe.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Mikael Rieck)

Indtil 2015 var Alexandra gift med Martin Jørgensen, 41. Siden har SE og HØR afsløret, at han fuppede hende for en formue. Og at han var utro med TV-værten Eva Harlou. (Foto: Mikael Rieck)

Da Alex begærede skilmisse fra Martin i september 2015, sagde hun da også afmålt:

– Når man kan se, at der ikke er en fælles fremtid, og at der er nogle grundværdier, vi alle sammen har i et ægteskab, der bliver for forskellige, så er man nødt til at tage det op til revision.

Derfor var Alex forleden både rystet og ked af at opdage, at hun endnu en gang var blevet bedraget.

Denne gang af Tony Lindkold, som endda havde en fortid i PET og politiets antiterrorkorps.

Den forelskede grevinde havde derfor ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at en mand med det prangende cv kunne have en så dyster fortid.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lars H. Laursen)

Alex har turneret land og rige rundt med foredraget ”Min lykkelige rejse”, der er baseret på hendes bog ”Mit lykkelige land”. (Foto: Lars H. Laursen)

Børnene kommer først

Grevinden er derfor tilbage til dér, hvor hun stod, efter at hun i 2015 kom ud af ægteskabet med Martin. Dengang gjorde hun det nemlig klart for danskerne, at hendes førsteprioritet i tilværelsen altid vil være prinserne Nikolai, 19, og Felix, 16.

– Som den stærke, kærlige mor, jeg altid har været over for mine børn, vil jeg sørge for, at de bliver så lidt påvirkede af det som muligt, og at vi kan få en hverdag til at hænge sammen, sagde hun efter bruddet med Martin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Morten Mejnecke)

Alexandras førsteprioritet er prinserne Nikolai, 19, og Felix, 16, som altid står last og brast med deres elskede mor. (Foto: Morten Mejnecke)

Ifølge SE og HØRs oplysninger har Tony ikke været en del af Alexandras hverdag med prinserne, og derfor fylder bruddet naturligvis ikke meget for dem.

Nikolai er flyttet i egen lejlighed tæt på Amalienborg og bruger sin tid på arbejde for ejendomsmilliardæren Mikael Goldschmidt. Desuden er Nikolai model og har skudt megakampagner for modehuset Dior.

Prins Felix er snart færdig med 1. g på Gammel Hellerup Gymnasium i Danmarks måske mest glamourøse postnummer, 2900.

Læs meget mere om kongehuset i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold