Nyheder8. september 2015

Alexandra: Derfor skal vi skilles

Grevinde Alexandra taler ærligt ud i et nyt interview om, hvorfor det ikke længere gik mellem hende og Martin Jørgensen
https://imgix.seoghoer.dk/media/5bc0debfe29f4876a197077ad1509a52.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Af: Kasper Skov / Emil Minana

Det er slut mellem grevinde Alexandra og fotografen Martin Jørgensen. Parret, der blev gift tilbage i 2007, skal skilles. Det er en beslutning, grevinde Alexandra har taget, men den har ikke været nem.

Det fortæller hun i et interview med Ritzau.

- Når man bliver gift, så er der mange følelser involveret, og man håber, at det varer for livet, så det er en stor og hård beslutning at tage, men den har jeg truffet nu, siger hun.

- Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen, fortæller grevinden.

- Når man kan se, at der ikke er en fælles fremtid, og at der er nogle grundværdier, vi alle sammen har i et ægteskab, der bliver for forskellige, så er man nødt til at tage det op til revision.

Otte år, så længe nåede grevinde Alexandra og Martin Jørgensen at være gift, men Martin skal ikke håbe på at få meget med, nu hvor parret skal skilles.

Grevinde Alexandra fik nemlig lavet en ægtepagt inden parret blev gift d. 3. marts 2007. Den sikrer, at hun i tilfælde af skilsmisse beholder hele sin formue.

Formuen indeholder blandt andet den store villa på Svanemøllevej på Østerbro, som prins Joachim i sin tid købte for 7,2 millioner til grevinden.

Sexolog Joan Ørting kommer med en mulig forklaring på bruddet mellem de to.

- Alexandra føler sig nok lidt flov nu, fordi det er hendes anden skilsmisse. Men det har hun slet ingen grund til. Vi lever i singlernes tid, hvor kommunikationen i parforholdet tit fejler. Mange vil nu tænke: ”Nå, så var det hendes skyld, at det ikke fungerede med Joachim.” Men sådan kan man ikke sige det. Når vi bliver skilt er det fordi, vi har problemer i magtkampsfasen, fasen mellem forelskelsen og den ubetingede kærlighed. Når man ikke kan kommunikere, går det også ud over sexlivet, forklarer Joan Ørting.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold