Kongelige 20. marts 2019

Alexandra har fundet en kopi af Martin: Ny playboy

Tony Lindkold giver grevinde Alexandra det kick, hun mangler. Omvendt giver hun Tony lidt mere ro og stabilitet, end han er vant til.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

En maskulin playboy, der lever livet i overhalingsbanen som en anden Hugh Hefner.

Det er det, der tænder 54-årige grevinde Alexandra, og det, hun fik af Martin Jørgensen, 41, som var kendt som en sand levemand, der brændte kontanter af på eksklusive restauranter og natklubber i hele verden. Og det er det, der nu endnu en gang tiltrækker hende ved kæresten Tony Lindkold, som hun har dannet par med i et år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
(Foto: Dan Mariegaard)

Martin eller Tony? Det er naturligvis den første, men ligheden mellem d’herrer er slående. (Foto: Dan Mariegaard)

Barmfagre kvinder

En simpel søgning på hans offentlige Facebook-profil viser, at han har levet et playboyliv i slutningen af 00’erne. Her har han delt billeder af labre piger i ultrakorte shorts og bikinier fra den glamourøse Nikki Beach Club i Saint-Tropez i Sydfrankrig.

Men Tony har ikke kun turet rundt ved Den Franske Riviera. Han har også frekventeret klubber i Miami i Florida. Også her har han delt billeder af de luksuriøse omgivelser under den tropiske sol.

Livsstilen har han også taget med hjem. Når det danske vejr har vist sig fra sin bedste side, har Tony sejlet i speedbåd med danske venner – blandt andre realitystjernen Ditte Hapel (fra ”Robinson Ekspeditionen”, red.) og andre ukendte, men absolut barmfagre kvinder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Twitter)

Tony Lindkold er sparsom med billeder af sig selv på de sociale medier, men på Twitter er det sådan her, han gerne vil ses. (Foto: Twitter)

Modsætninger tiltrækkes

At grevinde Alexandra falder for en playboy, der måske minder en anelse om Martin Jørgensen, er ingen tilfældighed, hvis man spørger psyko- og parterapeut Martin Østergaard.

– Jeg tror ikke, at hun lige pludselig er blevet ramt af, at hun skal finde en type, der er mere vild end hende. Jeg tror, at hun hele tiden har været tiltrukket af den type. Hun leder efter noget, hun ikke selv har, siger Østergaard til SE og HØR og uddyber, hvad det er, Alexandra leder efter:

– Hun er den her type, der har styr på tingene og er meget ordentlig, og derfor tiltrækker det modsatte hende. Hun kan godt lide en, der er lidt mere vild, og som gerne starter en fest, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Alexandra, mens hun var gift med Martin Jørgensen, 41. (Foto: Thomas Laursen)

Det var også netop det, Martin Jørgensen var god til. En kilde tæt på grevinden fortæller, at Martin altid var garant for en fest. Det var sjovt at være sammen med det daværende par, beretter vedkommende. Op igennem 2010’erne kunne SE og HØRs læsere da også følge med i Martins vilde strabadser. I marts 2012 da parret havde bryllupsdag, blev det fejret med en absolut vanvittig fest på restaurant Umami i København. Under overskriften ”Drak, hylede og skreg” kunne man læse, at Martin havde simuleret bollebevægelser og drukket sig i hegnet på den ekskusive beværtning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: SE og HØR)

I 2012 tog Martin ofte Alexandra med på nogle ganske vilde byture. (Foto: Thomas Laursen)

Nyt liv

Helt så vildt bliver det næppe med Tony Lindkold:

– De møder jo hinanden på et nyt tidspunkt i livet. De har begge to børn, og derfor er forventningerne nogle andre. Man behøver ikke at have hele pakken. Man har ligesom fået de børn, man skal have, og derfor er det nogle andre ting, man nyder: Man rejser og er sammen, når man har lyst, og tiden tillader det. Jeg tror sagtens, at forholdet kan holde, siger Østergaard.

– Der er måske nogle, der tænker ”Åh nej, går hun nu tilbage til den type igen?”, men det behøver ikke at være så problematisk. De får jo begge noget ud af hinanden. Omvendt tror jeg, at han (Tony, red.) tiltrækkes af kvinder, der har styr på tingene.

Alexandra var gift med prins Joachim fra 1995 til 2004 og med Martin Jørgensen fra 2007 til 2015. Alexandra har prinserne Nikolai og Felix. Ifølge SE og HØRs oplysninger har Tony Lindkold en datter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Thomas Laursen

Grevindens førsteprioritet vil altid være prinserne, Nikolai, 19, og Felix, 16. (Foto: Thomas Laursen)

SE og HØR har forsøgt at indhente kommentarer fra grevinde Alexandra og Martin Jørgensen, men de er ved redaktionens afslutning ikke vendt tilbage.

Tony Lindkold meddeler, at han ingen kommentarer har.

Læs meget mere om det danske kongehus i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold