martin jørgensen

Nyeste artikler om martin jørgensen

Martin Jørgensen havde som 26-årig næppe forudset, at et møde med en eksotisk prinsesse skulle forandre hans liv for altid. Ikke nok med, at han blev centrum i Danmarks mest omtalte skilsmisse, så er han nu også blevet en del af de højere sociale cirkler.

Martin Jørgensen er søn af dokumentaristen Jacob Jørgensen, og derfor faldt karrievalget naturligt for den unge Martin, der allerede som 21-årig hjalp til i sin fars firma. Her mødte han i 1999 den eksotiske prinsesse Alexandra, da han var med til at optage dokumentaren ”Prins Joachim – landmandsprinsen”.

Den unge fotograf arbejdede i fars firma firmaet JJ Film, der fra starten af 1990’erne har produceret næsten alle tv-udsendelserne med den kongelige familie. Det er også JJ Film, som producerede Mit hjem er mit slot, som blev lavet i anledning af prinsesse Alexandras 40-års fødselsdag. I 1999 mødte Martin også hele Danmarks prinsesse Alexandra, som både foran og bagved kameraet tog Martin med storm. Der blev dog ikke udviklet romantiske følelser mellem de to turtelduer før tre år senere.

I 2004 faldt bomben. Få måneder efter den lykkelige begivenhed, hvor Mary havde sagt ja til sin kronprins, måtte en mere trist meddelelse udsendes fra Kongehuset. Prins Joachim og prinsesse Alexandra havde valgt, at de ville separeres.

Da parret meddelte den danske befolkning, at de skulle separeres, begyndte ulmende rygter om utroskab at svirre i pressen, og rygterne omhandlede en særlig mand. Martin Jørgensen.

- Alexandras utroskab ødelagde ægteskabet.

Så direkte udtrykker flere kilder tæt på det tidligere ægtepar sig til Ekstra Bladet i 2005.

Parret forelskede sig efter sigende først i hinanden i 2003 under optagelserne til dokumentarprogrammet 'Verdens børn', hvor prinsessen som Unicef-protektor var på rejse i blandt andet Thailand og Italien for at skaffe opmærksomhed om, og hjælp til, verdens svageste børn.

I 2005 sprang hun og Martin officielt ud som kærester. Alexandra og den 14 år yngre Martin blev i 2007 gift, og parret har ikke fået fælles børn. Det kontroversielle par bliver ved sjældne selskaber stadig spottet på den røde løber.

Selvom skilsmissen mellem Alexandra og Joachim var hård, så har Martin og Joachim et godt forhold til hinanden i dag. Jetsetteren og prinsen er flere gange blevet set i byen sammen, og Alexandra er også selv glad for den nye prinsesse – Marie.

- Prins Joachim har det rigtig godt med Martin, og jeg har det rigtig godt med prinsesse Marie. Jeg ved at hun er der for min drenge, hvis de har brug for det, siger Grevinden til BT.dk i 2013.

Selvom jetsetteren og prinsessen ikke selv fik børn sammen, så har de til sammen i alt tre børn. Dog er Martins datter ikke en stor fan af Grevindens familie, og det er ikke pga. Alexandra. Som kun 16-årig gjorde fotografen den 15-årige Heidi Louise Pedersen gravid. Og selvom en faderskabstest hurtigt afgjorde, at han er far til den nu voksne datter Emilie, har han aldrig ønsket at have noget med hende at gøre.

I 2015 var lykken imellem Martin og Alex definitivt slut. Efter otte års ægteskab meddelte parret i en pressemeddelelse, at Martin var flyttet ud af det fælles hjem, og at de to skulle skilles.

- Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen, fortæller grevinden i et interview med Rizau og uddyber:

- Når man kan se, at der ikke er en fælles fremtid, og at der er nogle grundværdier, vi alle sammen har i et ægteskab, der bliver for forskellige, så er man nødt til at tage det op til revision

Sponsoreret indhold