Nyheder9. september 2015

ALT OM SKILSMISSEN: Sådan forberedte Alex prinserne

Alex har ikke forsøgt at skjule noget fra prinserne, Nikolai, 16, og Felix, 13. Men de holder meget af Martin, og derfor bliver det svært for dem.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-98153.jpg

For anden gang i deres korte liv, bliver der opbrud i hverdagen. Nikolai og Felix mister nu deres reservefar, som de var kommet til at holde meget af.

Alligevel mener Alexandra, at hun har gjort sit for at foreberede dem på skilsmissen

- Jeg har gjort mig mange overvejelser, og jeg har også løbende fortalt børnene nogle ting, så det ikke kommer helt bag på dem, så jeg synes, at børnene og jeg er klædt godt på til at komme videre så godt, som vi kan. Som den stærke, kærlige mor, jeg altid har været over for mine børn, vil jeg sørge for, at de bliver så lidt påvirkede af det som muligt, og at vi kan få en hverdag til at hænge sammen, siger hun.

Prinserne bliver boende på Svanemøllevej, og Alexandra forvisser endnu engang danskerne om, at hun ikke er på vej til at forlade Danmark. Allerede efter skilsmissen fra prins Jokke i 2004, begyndte mange at overveje, om Alex kunne finde på at tage tilbage til Hong Kong - med prinserne. Men Alex blev i Danmark - og det agter hun også at gøre efter skilsmisse nummer to:

- Danmark er mit hjem, og jeg har altid følt mig hjemme her. Jeg elsker Danmark, og mine børn går i skole her. Så selvfølgelig skal jeg blive her, siger Alexandra.

Sponsoreret indhold