Kongelige 7. juni 2019

Alex glæder sig: Fest hos Joachim

Den nybagte single Alexandra ser frem til at fejre sin eksmand med prinsesønnerne og derefter holde en lang sommerferie.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det kan godt være, den store kærlighed viste sig at være et fupnummer forklædt som politibetjent, men grevinde Alexandra kan alligevel smile for tiden.

Første punkt på dagsordenen, der nok skal få eksen Tony Lindkold lidt på afstand, er prins Joachims 50-års fødselsdag den 7. juni – og den forudgående koncert den 3. juni, som Alex deltog i sammen med prinserne Nikolai og Felix.

– Jeg skal med til Joachims fødselsdag, vi skal fejre ham. Der er koncert, og festen bliver holdt på Amalienborg, fortæller Alexandra til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Det er her på Amalienborg, at Joachim bliver fejret hos dronningen den 7. juni – og Alex og sønnerne skal med. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg ser frem til at være der sammen med mine børn og fejre ham, siger eksprinsessen, som blev separeret fra den nu snart 50-årige prins i 2004.

(Foto: Jesper Sunesen)

Se min flotte ring! I 1995 offentliggjorde prins Joachim og Alexandra Christina Manley deres forlovelse. (Foto: Jesper Sunesen)

Hiver stikket

Denne sommer flytter Joachim og Marie samt prinsesse Athena og prins Henrik til Frankrigs hovedstad, mens Nikolai og Felix bliver hjemme i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Vi har altid haft et superfint samarbejde i forhold til, hvornår børnene skulle være hos mig eller deres far.

Nikolai og Felix er glade på Joachims vegne og siger, at ”nu får vi et sted, hvor vi kan bo i Paris”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Nååårh! Prins Nikolai kom til verden på Rigshospitalet i 1999. (Foto: Hanne Juul)

– Felix har dog sin skole, så det er ikke så tit, han kan komme derned, fortæller mor Alex om den dansk-franske familiekonstellation.

Resten af sommeren står den på afslapning for grevinden, som efter bruddet og et travlt 2018 og 2019 med bl.a. foredrag i hele landet tager en slapper.

– Jeg vil gerne hive stikket lidt denne sommer og nyde at være på ferie med mine børn.

Jeg kunne godt tænke mig at rejse rundt i Danmark, men jeg skal også besøge mine venner i udlandet, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ulla Aue)

Det blev et stort ja i november 1995. I dag har eksparret et godt samarbejde om prinserne, fortæller Alexandra til SE og HØR. (Foto: Ulla Aue)

Ny genre

På den anden side af de lyse nætter er det dog atter på med arbejdshandskerne for Alexandra, som pønser på at berige Danmark med en 3. bog til samlingen.

– Jeg tror ikke, jeg er færdig med at skrive. Jeg kunne godt tænke mig en anden genre.

– Jeg ved ikke helt hvilken endnu, men det bliver måske først næste år, lyder det fra grevinden, som i 2018 udgav danmarksværket ”Mit lykkelige land”, som hun også baserede sin foredragsrække på.

Foredrag kommer der også flere af og gerne i år, hvis det står til grevinden.

– Jeg nyder mine foredrag, men kunne godt tænke mig at tage dem i en anden retning.

Sponsoreret indhold